Kerényi Miklós Gábor metoo bocsánatkérés Maros Ákos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig egyetlen áldozat vallott Kerényi Miklós Gábor ellen névvel és arccal, Maros Ákos számolt be a vele történtekről.  A rendező Facebook-oldalán kért bocsánatot, azoktól akiket esetleg megbántott módszereivel, erre reagált Maros Ákos szintén a közösségi oldalán.

Kerényi Miklós Gábor zaklatási botrányba keveredett, eddig egyetlen áldozat vállalta névvel és arccal a történetét. Maros Ákos azt állítja, hogy fiatal táncosként a rendező vállfával elfenekelte őt. KERO a botrányok kirobbanása után a Facebook-oldalán kért bocsánatot azoktól, akiket esetleg megsértett.

Válaszolt Maros Ákos Kerényi Miklós Gábor bocsánatkérésére Forrás: LifeTv, ATV

"

Tettem ezt a művészi érzékenység és a teljes belefeledkezés, a mérhetetlen művészi szabadságvágy okán.

azonnali hatállyal felmetettek a munkavégzés alól

Kerényi Miklós Gábor nyilatkozott a körülötte kialakult botrányról: szerinte nem lépett át határt


Kerényi Mikós Gábort felmentette a munkavégzés alól az Operettszínház, miután zaklatási botrányba került. Az egyik áldozat névvel és arccal is vállalta a vele történteket, az ügyben a színház vizsgálatot folytat, az egykori művészeti vezető pedig interjút adott az esettel kapcsolatban: azt mondta, a művész szabadsággal élt, mindent a tehetségek fejlesztése érdekében tett. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.