Falusi Mariann zene Álomutazó sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Nagyon-nagyon szép álmaim voltak és nagyon csodálatos családi életem" – emlékszikvissza gyermekkorára a kiváló énekesnő, Falusi Mariann, aki a vele készültinterjúban bevallotta azt is, hogy könny szökött a szemébe, amikor meghallotta azévvégén érkező Álomutazó című mesemusicalban neki írt dalt. „Ha hallok valami szépzenét, akkor azonnal zokogok, az én dalom olyan szép, ezen mindenki sírni fog" – meséliMariann, aki mostani álmairól is vall.

Itt vannak az első fotók Kasza Tibi és Manker esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171107-fotok-kasza-tibi-es-manker-eskuvojerol.htmlKasza Tibi és szerelme, Manker teljes titokban, a Grand Canyonhoz utazott, hogy örök hűséget esküdjenek egymásnak.TV + SztárokOrigoGápár Győző verset írt a NAV-rólhttp://www.life.hu/sztarok/20171107-gapar-gyozo-verset-irt-a-nav.htmlGyőzike a NAV-nak való tartozását és egy aranyozott luxusautót fogalalt versbe.TV + SztárokOrigoKiderült: fontos dologra készíti fel Katalin hercegnőt új asszisztense, Catherine Quinnhttp://www.life.hu/sztarok/20171107-fontos-dologra-kesziti-fel-katalin-hercegnot-uj-asszisztense-catherine-quinn.htmlKatalin hercegnő előző személyi asszisztense, a 33 éves Rebecca Deacon idén márciusban távozott a posztjáról. A nő Katalin barátnője is volt, hat éven keresztül elválaszthatatlanok voltak. Az új személyi titkár azonban teljesen más, mint fiatal elődje volt.TV + Sztárok--Megmutatta meztelen fotóját Sia: ezt lopták el tőlehttp://www.life.hu/sztarok/20171107-megmutatta-meztelen-fotojat-sia-ezt-loptak-el-tole.htmlSaját házának kertjében meztelenkedett Sia, amikor a paparazzik lefotózták. A képeket most megpróbálták eladni az énekesnő rajongóinak, Sia azonban túljárt az eszükön. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz: összeroppant Cseke Katinka lányahttp://www.life.hu/sztarok/20171107-azsia-expressz-osszeroppant-cseke-katinka-lanya.htmlCseke Katinkát és lányát is megviselte a TV2 szuperprodukciójának forgatása. Az édesanyát az Ázsia Expresszben megélt dolgok viselték meg: nem volt könnyű idegen országban, egy idegen ember oldalán, pénz nélkül boldogulni. A színésznő lányát, Pannát pedig az anyukája hiánya készített ki. TV + SztárokElképesztő összeget zsebelhet be a NAV Győzikétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171107-elkepeszto-osszeget-zsebelhet-be-a-nav-gyoziketol.htmlJövő év januárjáig nyomoz a rendőrség Gáspár Győző csalási ügyében, a showman ráadául ismét szerepel a NAV adóslistáján. Már csaknem 100 millió a tartozása - írja a Bors.TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.