Charlie Sheent azzal vádolják, hogy évekkel ezelőtt lefeküdt az akkor 13 éves Corey Haimmel: a színész cáfol

Forrás: AFP/Jason Merritt -
kiskorú Charlie Sheen megrontás metoo Corey Haim
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlie Sheent a néhai Corey Haim megrontásával vádolják: állítólag a színész életében többeknek is elmondta, hogy a Két pasi meg egy kicsi sztárja 13 évesen szexuális kapcsolatot létesített vele.

Charlie Sheent is szexuális erőszakkal vádolják, azt állítják, hogy a színész egy kiskorú fiúval létesített szexuális kapcsolatot. Az állítólagos áldozat nem más, mint Corey Haim, aki gyereksztárként kezdte a pályafutását, de felnőttként öngyilkos lett. Barátja és színésztársa, Corey Feldman szerint Haim azért adagolta túl magát, mert nem tudta feldolgozni, hogy szexuális bántalmazás érte.

Corey Haim öngyilkos lett Forrás: Getty Images

Ezt a történetet már többször is hallottuk, de az erőszakkal vádolt nevét eddig nem mondták ki. Most Charlie Sheent gyanúsítják. Egy másik színész, Dominick Brascia nevezte meg Sheent azt állítva, hogy Haim annak idején beszámolt neki a történtekről.

Charlie Sheen rögtön reagált a vádakra Forrás: AFP/Jason Merritt

elmondta nekem, hogy lefeküdt Charlie Sheennel, amikor forgatták a Lucas című filmet.

The Sun

Kevin Spacey-t kivágják A világ összes pénze című filmbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171109-kevin-spacey-t-kivagjak-a-vilag-osszes-penze-cimu-filmbol.htmlKivágják a szexuális zaklatási botránya miatt a filmiparban ellehetetlenült Kevin Spaceyvel forgatott jeleneteket a decemberben mozikba kerülő A világ összes pénze című filmből, és Christopher Plummerrel forgatják újra a produkciót - erről számolt be a hollywoodi szaksajtó szerdán.TV + SztárokOrigoMariah Careyt szexuális zaklatással vádolja volt testőrehttp://www.life.hu/sztarok/20171109-mariah-careyt-szexualis-zaklatassal-vadolja-volt-testore.htmlSzexuális zaklatás miatt akar pert indítani volt testőre Mariah Carey énekesnő ellen - értesült a TMZ.com celebportál.TV + Sztárok--Kerényi Miklós Máté nyilatkozott az apja elleni vádakrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171109-kerenyi-miklos-mate-nyilatkozott-az-apjat-ert-vadakrol.htmlKerényi Miklós Gábor családját is megviselték az ellene felhozott vádak, amik zaklatásról és fenekelésről szólnak. Fia, a szintén az Operettszínházban dolgozó Máté nyiltkozott most ezekről az állításokról és arról, hogyan viseli a család a kialakult helyzetet. TV + SztárokOrigoKevin Spacey egy egykori tévés műsorvezető fiát is zaklattahttp://www.life.hu/sztarok/20171109-kevin-spacey-egy-egykori-teves-musorvezeto-fiat-is-zaklatta-heather-unruh.htmlKevin Spacey amerikai színész egy egykori tévés műsorvezető fiát is zaklatta egy nantucketi étteremben 2016 nyarán, az ügyben nyomoz a rendőrség.TV + Sztárok--Kerényi Miklós Gábor ismét megszólalt az őt ért vádakrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171109-kerenyi-miklos-gabor-megszolalt-az-ot-ert-vadakrol.htmlKerényi Miklós Gábor zaklatási botrányba került, az Operettszínház egykori művészeti vezetője ellen többen név nélkül vallottak, Maros Ákos egykori táncos viszont névvel és arccal vállalta történetét. KERO most újra reagált az őt ért vádakra, szerinte nem lépett át határt a módszereivel. TV + Sztárok--Kerényi Miklós Gábor elfenekelte kollégáját: videó!http://www.life.hu/sztarok/20171108-kerenyi-miklos-gabor-elfenekelte-kollegajat.htmlKerényi Miklós Gábort többen is vádolják zaklatással, Maros Ákos volt az első, aki névvel és arccal vállalta a vele történteket: elmonda, hogy fiatal táncosként KERO vállfával fenekelte el. Egy ilyen eseménynek a nézők is lehettek már szemtanúi, ugyanis a rendező már egy tévéműsorban is bemutatta a fenekelést. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.