Gáspár Evelin panaszt tett a NAV ellen: durván bántak vele

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin -
panasz NAV Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző ellen indított vizsgálatot a NAV, de az eljárás az egész családot érintette. Nemcsak Győző, hanem lányai pénzét is lefoglalták. Gáspár Evelint nagyon megviselték a történtek, állítása szerint a hatóság emberei durván bántak vele, ami miatt panaszt is tett.

Többször razziázott Győzikééknél a NAV, akik a család vagyonának nagy részét lefoglalták. Ugyan csak Győző ellen folytatnak vizsgálatot, Evelin és Virág értékeit is elvitték. Gáspár Evelint nagyon megviselték a történtek, de főleg az, ahogy a hatóság emberei bántak vele. Állítása szerint ugyanis nagyon durvák voltak, emiatt panaszt is tett Győzike lánya, az ügyészség pedig vizsgálatot indított.

Gáspár Evelint megviselte a NAV razziája Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Ezt úgy tudnám megfogalmazni, hogy verbális terror.

Eljáró ügyész megjegyzése, tanú sírva fakadt."Blikk

Sebestyén Ági kitálal: Pumped Gabo miatt veszítette el családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20171109-sebestyen-agi-pumped-gabo-miatt-veszitette-el-csaladjat.htmlSebestyén Ági lejáratóhadművelete tovább halad. Úgy tűnik, még mindig tud újat mondani arról, milyen szörnyen elbánt vele exe, Pumped Gabo. TV + SztárokOrigoKerényi Miklós Gábor ismét megszólalt az őt ért vádakrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171109-kerenyi-miklos-gabor-megszolalt-az-ot-ert-vadakrol.htmlKerényi Miklós Gábor zaklatási botrányba került, az Operettszínház egykori művészeti vezetője ellen többen név nélkül vallottak, Maros Ákos egykori táncos viszont névvel és arccal vállalta történetét. KERO most újra reagált az őt ért vádakra, szerinte nem lépett át határt a módszereivel. TV + Sztárok--Hódi Pamela egy 40 fölötti férfira vágyik, akit az edzőtermeben ismerne meghttp://www.life.hu/sztarok/20171108-hodi-pamela-egy-40-folotti-ferfira-vagyik.htmlHódi Pamlea egyedülálló anya, de nem szeretne örökké így maradni. Ő is vágyik társra, és el is mondta, ki lenne számára ideális: egy 40 körüli pasival tudná elképzelni magát. TV + SztárokOrigoSzabó Péter elárulta, gyerekként többször öngyilkos akart lennihttp://www.life.hu/sztarok/20171108-szabo-peter-elarulta-gyerekkent-tobbszor-ongyilkos-akart-lenni.htmlSzabó Péter motivációs trénerként százezreknek segít, éppen azért, mert ő is keresztülment sötét időszakon: többször is öngyilkos akart lenni. TV + SztárokOrigoÁlomutazós: Falusi Mariann zokog, ha szép zenét hallhttp://www.life.hu/sztarok/20171109-alomutazo-falusi-mariann-zokog-ha-szep-zenet-hall.html„Nagyon-nagyon szép álmaim voltak és nagyon csodálatos családi életem" – emlékszikvissza gyermekkorára a kiváló énekesnő, Falusi Mariann, aki a vele készültinterjúban bevallotta azt is, hogy könny szökött a szemébe, amikor meghallotta azévvégén érkező Álomutazó című mesemusicalban neki írt dalt. „Ha hallok valami szépzenét, akkor azonnal zokogok, az én dalom olyan szép, ezen mindenki sírni fog" – meséliMariann, aki mostani álmairól is vall.TV + Sztárok--Hajdú Péter őszintén vallott a családról, magánéletről: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171108-hajdu-peter-oszinten-vallott-a-csaladrol-maganeletrol-video.htmlHajdú Péter őszintén mesélt a családról, magánéletről.TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.