Kiss Ramóna lesz a Celeb vagyok, ments ki innen! háziasszonya

Fotó: Polyák Attila/Origo -
színésznő műsorvezető Celeb vagyok ments ki innen Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen tempóval kapja az újabb és újabb lehetőségeket Kiss Ramóna. 

Ahogy azt már megírtuk, Kiss Ramóna kapta meg a lehetőséget, hogy műsorvezetőként is bizonyíthasson az X-Faktorban. A fiatal sztár a színészi pályafutása mellett szívesen kipróbálja magát ebben a műfajban is, ezért boldogan igent mondott a lehetőségre.

Úgy tűnik a Barátok közt egykori Zsófija műsorvezetőként is megállja a helyét Fotó: Polyák Attila/Origo

Nemrég azt is elárulta, hogy a nézők és a környezete visszajelzéseit igyekszik komolyan venni és megfogadni. Tisztában van vele, hogy kezdő műsorvezetőként követ el hibákat, és sokat kell még tanulnia. Éppen ezért nem veszi magára a durva kritikákat, hiszen tisztában van vele, hogy mindenkinek úgy sem tud megfelelni.

Most pedig újabb műsorban csillogtathatja meg a tehetségét, ugyanis ő lesz a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője, Puskás Peti oldalán. Rami nagyon büszke lehet magára, hiszen ilyen rövid idő alatt, ennyire komoly feladatokat még senkire nem bízott a csatorna - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.