Mariah Careyt szexuális zaklatással vádolja volt testőre

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Maury Phillips -
Mariah Carey metoo testőr szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexuális zaklatás miatt akar pert indítani volt testőre Mariah Carey énekesnő ellen - értesült a TMZ.com celebportál.

A beszámoló szerint Michael Anello, aki testőrként dolgozott a 47 éves amerikai popdíva korábbi biztonsági szolgálatában, szexuális zaklatással vádolta meg Careyt. Az extestőr azt állítja, hogy Carey egy alkalommal behívta őt a hotelszobájába azzal az ürüggyel, hogy vigye be a csomagjait, de neglizsében fogadta, és szexuális ajánlatot tett neki - ismertette a TMZ.com, amelynek sikerült hozzájutnia Anello bírósági keresetének vázlatához.

Mariah Carey-t szexuális zaklatással vádolja korábbbi testőre Forrás: AFP/2017 Getty Images/Maury Phillips

Anello arról is beszámolt a dokumentumban, hogy Carey szándékosan, a szeme láttára erotikus mozdulatokat végzett. Mikor el akarta hagyni a szobát, Carey ragaszkodott hozzá, hogy előbb fejezze be a csomagok elhelyezését. Az egykori alkalmazott kifogásolta, hogy Carey nácinak, szkinhednek, Ku Klux Klan-tagnak és a fehér felsőbbrendűség híveinek nevezte őt és kollégáit. "Azt akarta, hogy fekete fickók vegyék körül, ne fehérek" - állította a testőr a keresettervezetben.

A lap szerint Anello 220 ezer dollárt akar követelni Careytől biztonsági cége 2015 júniusától 2017 májusáig végzett munkájának kifizetetlen számlájáért, és 511 ezer dollárt (137 millió forintot) a leszerződött további két évért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.