Összetörték Rubint Réka autóját, de a fitneszlady még így is hálás

Karambol Rubint Réka baleset kár autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfontosabb, hogy senkinek nem esett bántódása, ám sajnos komoly károk keletkeztek. 

Szerda reggel Réka a szokásos edzésére ment, ám ezt követően egy váratlan esemény érte a többgyermekes édesanyát: szeme láttára törték össze a méregdrága autóját, ami olyan csúnyán megsérült, hogy trailerrel kellett elszállíttatni.

Norbi azonnal elindult, hogy minél hamarabb Réka mellett lehessen Forrás: Schobert Norbert

"Pont öt perccel azelőtt történt a becsapódás, hogy elindultam volna a Fáy utcából. Amikor kimentem az edzőteremből, ott állt egy lelkileg összetört férfi, aki nem győzött bocsánatot kérni, ez egy műszaki hiba volt, nem lehetett sajnos kivédeni. A lényeg tényleg az, hogy nem indultam el előbb." - mondta Réka, aki azonnal értesítette a férjét a történtekről. Norbi pedig Réka segítségére sietett, és részt vett az ügy elintézésben.

"Szerencsére senki sem sérült meg, hívtunk rendőrt, gyors és korrekt intézkedés volt, az autókat pedig trailerrel elvitettem, most meg elhoztam Rékát ebédelni, hogy megünnepeljük, nem történt baja" - mondta Norbi.

Réka azt is elárulta, hogy hisz a sorsszerű dolgokban, éppen ezért elképzelhetőnek tartja, hogy ez a kellemetlen baleset valami sokkal nagyobb bajtól mentette meg őket. Illetve azt is elmondta, hogy az autót egy szponzortól kapta, vagyis nem az övé. De szerencsére van rá kötve casco. - írta meg a Blikk.

Gáspár Evelin panaszt tett a NAV ellen: durván bántak velehttp://www.life.hu/sztarok/20171109-gaspar-evelin-panaszt-tett-a-nav-ellen.htmlGáspár Győző ellen indított vizsgálatot a NAV, de az eljárás az egész családot érintette. Nemcsak Győző, hanem lányai pénzét is lefoglalták. Gáspár Evelint nagyon megviselték a történtek, állítása szerint a hatóság emberei durván bántak vele, ami miatt panaszt is tett. TV + Sztárok--Kevin Spacey egy egykori tévés műsorvezető fiát is zaklattahttp://www.life.hu/sztarok/20171109-kevin-spacey-egy-egykori-teves-musorvezeto-fiat-is-zaklatta-heather-unruh.htmlKevin Spacey amerikai színész egy egykori tévés műsorvezető fiát is zaklatta egy nantucketi étteremben 2016 nyarán, az ügyben nyomoz a rendőrség.TV + Sztárok--Kerényi Miklós Máté nyilatkozott az apja elleni vádakrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171109-kerenyi-miklos-mate-nyilatkozott-az-apjat-ert-vadakrol.htmlKerényi Miklós Gábor családját is megviselték az ellene felhozott vádak, amik zaklatásról és fenekelésről szólnak. Fia, a szintén az Operettszínházban dolgozó Máté nyiltkozott most ezekről az állításokról és arról, hogyan viseli a család a kialakult helyzetet. TV + SztárokOrigoSebestyén Ági kitálal: Pumped Gabo miatt veszítette el családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20171109-sebestyen-agi-pumped-gabo-miatt-veszitette-el-csaladjat.htmlSebestyén Ági lejáratóhadművelete tovább halad. Úgy tűnik, még mindig tud újat mondani arról, milyen szörnyen elbánt vele exe, Pumped Gabo. TV + SztárokOrigoÁlomutazós: Falusi Mariann zokog, ha szép zenét hallhttp://www.life.hu/sztarok/20171109-alomutazo-falusi-mariann-zokog-ha-szep-zenet-hall.html„Nagyon-nagyon szép álmaim voltak és nagyon csodálatos családi életem" – emlékszikvissza gyermekkorára a kiváló énekesnő, Falusi Mariann, aki a vele készültinterjúban bevallotta azt is, hogy könny szökött a szemébe, amikor meghallotta azévvégén érkező Álomutazó című mesemusicalban neki írt dalt. „Ha hallok valami szépzenét, akkor azonnal zokogok, az én dalom olyan szép, ezen mindenki sírni fog" – meséliMariann, aki mostani álmairól is vall.TV + Sztárok--Hajdú Péter őszintén vallott a családról, magánéletről: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171108-hajdu-peter-oszinten-vallott-a-csaladrol-maganeletrol-video.htmlHajdú Péter őszintén mesélt a családról, magánéletről.TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.