Kiderült: Allison Mack egy szex-szekta oszlopos tagja

Forrás: AFP/2010 Getty Images/Bryan Bedder -
szekta színésznő szex Allison Mack felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő információk kerültek napvilágra a 35 éves sorozatsztárról, Allison Mackről. Sötét dolgokkal foglalkozik a híres színésznő. 

Bizonyára sokan ismerik a Keith Raniere által alapított NXIVM nevű önsegítő csoportot, amelynek számlálhatatlanul sok tagja van már. Ám több forrásból is azt rebesgetik, hogy a csoporton belül igen sötét ügyek zajlanak. Állítják, hogy Allison Mack is tagja annak a csoporton belüli szex-szektának, amely döbbenetes dolgok művelésére veszi rá a nőket. A DOS névre keresztelt szektában hierarchikus mester-szolga rendszer működik, melynek csúcsán Raniere áll, és közvetlenül utána pedig Allison következik. Frank Parlato, az NXIVM korábbi szóvívője elárulta, hogy Mack bizony aktívan részt vesz ennek a beteg szektának az üzemeltetésében.

Döbbenetes dolgokat állítanak a Smallville bájos mosolyú sztárjáról Forrás: AFP/2010 Getty Images/Bryan Bedder

A DOS tagok húsba égetett szimbólumokat viselnek, amelyek Raniere és Mack neveinek kezdőbetűit is tartalmazzák.

Így néznek ki a húsba égetett szimbólumok Forrás: Frank Parlato/ Frank Report

A hírek szerint Frank Parlato blogjában részletesen beszámol a szekta működéséről, amelyben Mack a világ problémáira látja a megoldást: "a nők és a jó erejével küzdeni az ördög ellen" - írja a DailyMail.

Kevin Spacey-t kivágják A világ összes pénze című filmbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171109-kevin-spacey-t-kivagjak-a-vilag-osszes-penze-cimu-filmbol.htmlKivágják a szexuális zaklatási botránya miatt a filmiparban ellehetetlenült Kevin Spaceyvel forgatott jeleneteket a decemberben mozikba kerülő A világ összes pénze című filmből, és Christopher Plummerrel forgatják újra a produkciót - erről számolt be a hollywoodi szaksajtó szerdán.TV + SztárokOrigoMariah Careyt szexuális zaklatással vádolja volt testőrehttp://www.life.hu/sztarok/20171109-mariah-careyt-szexualis-zaklatassal-vadolja-volt-testore.htmlSzexuális zaklatás miatt akar pert indítani volt testőre Mariah Carey énekesnő ellen - értesült a TMZ.com celebportál.TV + Sztárok--Kiss Ramóna lesz a Celeb vagyok, ments ki innen! háziasszonya http://www.life.hu/sztarok/20171109-kiss-ramona-uj-musort-kap-az-rtl-klub-on.htmlHihetetlen tempóval kapja az újabb és újabb lehetőségeket Kiss Ramóna. TV + Sztárok--Összetörték Rubint Réka autóját, de a fitneszlady még így is hálás http://www.life.hu/sztarok/20171109-osszetortek-rubint-reka-autojat.htmlA legfontosabb, hogy senkinek nem esett bántódása, ám sajnos komoly károk keletkeztek. TV + Sztárok--Gáspár Evelin panaszt tett a NAV ellen: durván bántak velehttp://www.life.hu/sztarok/20171109-gaspar-evelin-panaszt-tett-a-nav-ellen.htmlGáspár Győző ellen indított vizsgálatot a NAV, de az eljárás az egész családot érintette. Nemcsak Győző, hanem lányai pénzét is lefoglalták. Gáspár Evelint nagyon megviselték a történtek, állítása szerint a hatóság emberei durván bántak vele, ami miatt panaszt is tett. TV + Sztárok--Kevin Spacey egy egykori tévés műsorvezető fiát is zaklattahttp://www.life.hu/sztarok/20171109-kevin-spacey-egy-egykori-teves-musorvezeto-fiat-is-zaklatta-heather-unruh.htmlKevin Spacey amerikai színész egy egykori tévés műsorvezető fiát is zaklatta egy nantucketi étteremben 2016 nyarán, az ügyben nyomoz a rendőrség.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.