Ryan Gosling szexi színész Titkok születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli Ryan Gosling a 37. születésnapját, és a különleges alkalomra elhoztunk nektek néhány olyan titkot, amit talán ti sem tudtatok a szívtipró színészről. 

Ryan Gosling túlzás nélkül a mai férfi színészek egyik legsikeresebbje és legszexibbje, akiért annak ellenére (vagy pont ezért) rajonganak nők milliói, hogy eléggé házas és eléggé családapa. Ám mindezek ellenére megtartotta az ellenállhatatlan félisten mivoltát, ez pedig a színészi tehetség mellé egy igen pozitív tulajdonság.

/1711/Isten20171110135621

Ryanről elég sok infó megtalálható a neten, illetve ő maga sem az a zárkózott típus, ám ettől még vannak olyan mérföldkövek a múltjában, amiket talán te sem tudtál:

Justin Timberlake "majdnem a testvére"

Ryan édesanyjának egy időben Kanadában kellett tartózkodnia, ezért arra a 6 hónapra hivatalosan Justin Timberlake anyja lett Ryan gyámja. A két fiú nagyon jól kijött egymással, így ez egy logikus megoldásnak tűnt a fennálló helyzetre.

Nehezebb volt, mint 100 kiló

Minden sztár életében vannak olyan szerepek, amelyek kedvéért komolyabb átalakuláson is hajlandóak átesni. Hízás, fogyás, frizuraváltás és más egyéb is szóba jött már, ez alól pedig Gosling sem kivétel. Ő például a Komfortos mennyország című produkció kedvéért szedett fel néhány kilót, ám olyannyira túlzásba vitte az evést, hogy 105 kilósra hízott. Jól le is szidták érte, és a szerepet is elbukta.

Ryan Gosling a Komfortos mennyország című produkció kedvéért szedett fel néhány kilót, ám olyannyira túlzásba vitte az evést, hogy 105 kilósra hízott Forrás: Northfoto

Elfuserált tetkó

Van egy tetoválás a bal karján, ami eredetileg jó ötletnek tűnt, aztán végül elég gáz lett. Az elképzelés szerint egy szörny keze tartott volna egy kitépett szívet a markában, de mivel Ryan önmagának készítette el a mintát a házi "tetkószalonjában", ezért egy sokágú kaktuszra, esetleg egy szőrös napocskára hasonlít az eredmény.

Arany keze van...

És ezt most, hölgyek, semmiképp se tessék szexuális áthallásossággal kezelni. Arról van szó, hogy Gosling igazi ezermester. A Drive - Gázt! című filmjében például egy autógurut játszik, ám mint kiderült, a filmben használt autóját valóban ő szerelte össze. Sőt a Szerelmünk lapjai című klasszikus legvégén látható asztalt is ő készítette.

Majdnem Backstreet Boy lett belőle

A fiatal tehetség megkapta a lehetőséget, hogy csatlakozzon a jól működő fiúbandához, és hatodikként növelje az együttes hírnevét. Ám Gosling visszautasította a lehetőséget, többek között azért is, mert szerinte a formáció igencsak a New Kids on the Block-ra hajazott volna.

A színész csatlakozhatott volna a Backstreet Boyshoz Forrás: Getty Images

Ryan Gosling az élet császára: Ezek a nők mind megvoltak neki

A héten nyílt levelet írtunk Eva Mendesnek, amiért nem jelent meg az Oscar-gálán. A színésznő hamar reagált a vádjainkra, elmondta, szeret otthon lenni, és hogy a vörös szőnyeg helyett ő bizony a kislányait választotta. Ryan Gosling sajnos nem kommentálta felesége szavait, pedig kíváncsiak lettünk volna az élet császárának álláspontjára is. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.