Németh Lajos TV2 Ázsia Expressz Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kényszer nagy úr, még arra is képes rávenni az embereket, hogy "rögtönzött szertartás" keretein belül mondják ki a boldogító igent. 

Az Ázsia Expressz bizony minden híresség számára kihívást jelentett, fizikailag és szellemileg egyaránt. A férfiak idegei pattanásig feszültek, a nő versenyzők többsége pedig nem bírta könnyek nélkül a forgatást. Ez sok mindent elárul a megpróbáltatásokról.

Mégis vannak olyanok, akik vidámkodva vették az akadályokat, sőt, még arra is volt energiájuk, hogy egymással humorizáljanak. Gaál Noémi és Németh Lajos láthatóan jól érezte magát:

- Ha kérdezik, akkor házasok vagyunk.

- Persze.

- Meine Frau! Add ide a táskát!

Hogy miért is "házasodott" Noémi és Lajos? A csinos időjós pontosan tudja, hogy Vietnamban nem fogadják el, ha nem házastársak alszanak egy szobában, így kitalálták ezt a történetet.

Muri Enikő éhezett az Ázsia Expressz forgatása alatt

Muri Enikő Fésűs Nelly oldalán vett részt az Ázsia Expressz című műsorban, amit hamarosan láthatunk majd a TV2 képernyőjén. A sztár elárulta, hogy voltak komoly holtpontok is a forgatás alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.