Eltemették a fiút, akinek holttestét a Dunában találták meg

Forrás: Thinkstock -
holttest Mosoni-Duna Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
T. István még márciusban tűnt el, amikor egy buliból indult hazafelé kocsijával. A rendőrök októberben találták meg a holttestét egy, a Mosoni-Dunából kiemelt autóban Győrnél.

A Délmagyar írta meg akkor, hogy valószínűleg a fiú volt az autóban, ugyanis a rendszám alapján kiderítették, hogy István kocsiját találták meg. Most azonban már biztos, hogy a fiatal elhunyt, ugyanis a családja bejelentette a szomorú hírt. Mindenki bízott benne, hogy István épségben előkerül, senki sem tudja, mi történhetett. Abban biztosak, hogy a fiú nem akart öngyilkos lenni.

"Semmi nem utalt arra, hogy öngyilkos akart volna lenni. Mindig is jó kedélyű, mosolygós és vidám fiú volt, aki nagyon szoros kapcsolatot ápolt a családjával, testvérével pedig a legjobb barátok voltak. Nem tudjuk elképzelni az öngyilkosságot, inkább azt mondanám, hogy szörnyű baleset történhetett" - mondta a Blikknek egy ismerős.

A rendőség az idegenkezűséget kizárta, közigazgatási eljárás ügyében nyomoznak tovább. A lap úgy tudja, hogy István a családja eltemette a tapolcai temetőben.

Magyarországot is elérte a radioaktív felhő http://www.life.hu/news/20171111-magyarorszagot-is-elerte-a-radioaktiv-felho-az-orszagos-atomenergia-hivatal-tajekoztatasa-szerin.htmlA francia Sugárzásvédelmi és Nukleáris Biztonsági Intézet csütörtöki közlése szerint baleset történhetett egy oroszországi vagy kazahsztáni nukleáris létesítményben szeptember utolsó hetében. Ebből az Európa felett megjelent radioaktív felhőből következtetnek. NewsOrigoTélies idő várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20171111-telies-ido-varhato-a-hetvegen-idojaras.htmlSokáig kegyes volt hozzánk az őszi időjárás, de ennek most tényleg vége. Ha a szabadba mész, öltözz fel jól: a sapka és sál ne maradjon otthon: hideg lesz. News--Szikora János vádlója szerint akár a bíróságon is folytatódhat az zaklatási ügyhttp://www.life.hu/news/20171111-szikora-janos-vadloja-katai-istvan-szerint-akar-a-birosagon-is-folytatodhat-a-tortenet.htmlKátai István színész az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról beszélt, hogy Szikora János, a székesfehérvári Vörösmarty Színház rendezője és igazgatója évekkel ezelőtt nyilvános helyen fogdosott egy színitanodás lányt. Hozzátette, az esetnek többen is szemtanúi voltak. Szikora közleményben reagált Kátai vádjaira. NewsOrigoSzombattól látható az újszülött kiselefánt az Állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20171111-szombattol-lathato-az-ujszulott-kiselefant-az-allatkertben.htmlSzombattól láthatja a nagyközönség a szerdán világra jött elefántborjút a Fővárosi Állat- és Növénykertben, az újszülött állat hím - hangzott el a kert legifjabb lakóját bemutató sajtótájékoztatón.News--Diákjaival létesített szexuális kapcsolatot egy amerikai tanárnő, Madeline Marxhttp://www.life.hu/news/20171110-diakjaival-letesitett-szexualis-kapcsolatot-madeline-marx.htmlLetartóztatták egy amerikai kisváros 23 éves tanárnőjét miután kiderült, hogy két diákjával biztosan létesített szexuális kapcsolatot. Egyiküknek még meztelen fotókat is küldött magáról. News--Reagált Kátai István vádjaira Szikora Jánoshttp://www.life.hu/news/20171110-reagalt-katai-istvan-vadjaira-szikora-janos-a-szekesfehervari-vorosmarty-szinhaz-rendezoje-es.htmlAhogy megírtuk, Kátai István színész az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról beszélt, hogy Szikora János, a székesfehérvári Vörösmarty Színház rendezője és igazgatója évekkel ezelőtt nyilvános helyen fogdosott egy színitanodás lányt. Hozzátette, az esetnek többen is szemtanúi voltak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.