Stohl András elsírta magát a Sztárban sztárban: fotó

Forrás: TV2 -
Somló Tamás TV2 Sztárban sztár Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly pillanatnak lehettek szem-és fültanúi a nézők, amikor Király Viktor Karácsony Jánossal idézte meg Somló Tamás szellemét az Álomarcú lány című dal közben. Stohl András el is sírta magát.

Megható pillanat volt, amikor Király Viktor és Somló Tamás legendás zenésztársa, Karácsony János együtt adták elő az Álomarcú lány című gyönyörű nótát. Viktor fantasztikusan hozta a közelmúltban elhunyt legendás művészt, Somló Tamást.

Olyannyira élethűre sikerült a produkció, hogy

Stohl András elsírta magát.

Az értékelést is könnyeivel küszködve tudta csak elmondani. Elárulta, hogy Somló jó haverja volt és nagyon nehéz volt nézni ezt a néhány percet, de méltatta Viktor előadását. Ahogyan Majka is, aki köszönetet mondott azért, mert Király Viktorral együtt dolgozhat.

Király Viktor produkciója alatt sírta el magát Stohl András Forrás: TV2

Presser Gábor: "Ma éjjel elment Somló Tamás. Vacakabb lett a világ."

Presser Gábor közel 50 éve jó barátságot ápolt zenésztársával, Somló Tamással, akit 68 éves korában, évek óta tartó betegség után keddre virradóra érte a halál. A legendás művészre megható szavakkal emlékezett az LGT billentyűse.

Liptai Claudia Ördög Nórival készült a Sztárban sztárra: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-liptai-claudia-ordog-norival-keszult-a-sztarban-sztarra-foto.htmlHamarosan kezdetét veszi a Sztárban sztár utolsó adása, a döntő, ahol kiderül, ki lesz az év átváltozóművésze az énekesek közül. Liptai Claudia már teljes harci díszben van... TV + SztárokOrigoNádai Anikó Brad Pittel találkozott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-nadai-aniko-brad-pittel-talalkozott-foto.htmlNádai Anikó egyik álma teljesült, igaz csak félig: Brad Pitt másával találkozott.TV + SztárokOrigoVajna Timi tetkója: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-vajna-timi-tetkoja-foto.htmlVajna Timi merész kivágású fürfőruhájában jól látszik aprócska tetoválása. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina elmesélte, milyen egy pottyantós wc Ázsiában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-kulcsar-edina-elmeselte-milyen-egy-pottyantos-wc-azsiaban-video.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti is részt vettek az Ázsia Expressz nem mindennapi kalandjában. Ám voltak a játéknak kevésbé vicces pillanatai. Az egyik ilyet osztotta meg szerelmével az egykori szépségkiárlynő. TV + SztárokOrigoVajna Timi tetkója: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-vajna-timi-tetkoja-foto.htmlVajna Timi merész kivágású fürfőruhájában jól látszik aprócska tetoválása. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki a Két pasi meg egy kicsi cuki sztárja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-igy-nez-ki-a-ket-pasi-meg-egy-kicsi-cuki-sztarja-foto.htmlA Két pasi megy egy kicsi sztárja, az egykor cuki Jake Harper ma már csak árnyéka önmagának.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.