Harry herceg erősen megszegte az etikettet

"Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas " -
királyi család szakáll szabályszegés Harry herceg borotválkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapott is megjegyzéseket Harry herceg, mikor figyelmen kívül hagyta a protokollt. 

Harry igen nagy illetlenséget követett el, ugyanis egy nemrégiben megrendezett katonai megemlékezésre ugyan katonai felszerelésben érkezett, de nem borotválkozott meg. A londoni ünnepségen természetesen a királyi család többi tagja is ott volt, ám Vilmos és András herceg frissen borotválkozva érkezett, így még látványosabb volt Harry hanyagsága.

A brit hadsereg szabályai azonban nem teszik lehetővé a szakállviselést, csak olyan kivételes esetekben, ha az illető vallása megköveteli azt.

Jól láthatóan ő az egyetlen, aki szőrzettel az arcán jelent meg Forrás: 2017 Getty Images/Chris Jackson

A 33 éves Harry 2015-ben hagyta ott a hadsereget, ami nem volt olyan régen, így elvárták tőle, hogy tisztában legyen a szabályokkal. Többen is megjegyezték, hogy ez a viselkedés egyáltalán nem helyénvaló - írta meg a DailyMail.

Így csókolja meg egymást Harry herceg és Meghan Markle

Különleges fotó került napvilágra a szerelmesekről. Sokáig még együtt lenniük is vétek volt, most pedig már nyilvánosan imádhatják egymást. Még szerencse, hogy Erzsébet azért egy meggyőzhető természet...

Jövőre érkezhet a baba Kasza Tibiékhezhttp://www.life.hu/sztarok/20171113-jovore-erkezhet-a-gyerek-kasza-tibiekhez.htmlJövőre érkezhet a trónörökös Kasza Tibiékhez. A showman elárulta, már alig várják a kis jövevényt. TV + SztárokOrigoHolnap megműtik Benkő Lászlóthttp://www.life.hu/sztarok/20171113-holnap-megmutik-a-rakkal-kuzdo-benko-laszlot.htmlA hónapok óta tartó kemoterápiás kezelések után holnap megműtik Benkő Lászlót. Az Omega billentyűse bizakodva tekint a jövőbe. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoÚjra a képernyőn Tóth Gabi - Testvére előtt kell bizonyítaniahttp://www.life.hu/sztarok/20171113-ujra-a-kepernyon-toth-gabi-testvere-elott-kell-bizonyitania.htmlA TV2 Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorában tér vissza a képernyőre Tóth Gabi. Partnerével, Fodor Erikkel már egy közös fotót is megosztott a Facebookon. TV + Sztárok--Megvannak a nevek: ők lesznek a Sztárban sztár + 1 kicsi szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20171113-ok-lesznek-a-sztarban-sztar-1-kicsi-szereploi.htmlAlig ért véget a Sztárban sztár, máris indul a következő szuperprodukció a TV2-n.TV + SztárokOrigoEgy év kihagyás után bejelentette visszatérését Michael Bubléhttp://www.life.hu/sztarok/20171113-bejelentette-visszatereset-michael-buble.htmlEgy év kihagyás után bejelentette visszatérését Michael Bublé: a kanadai énekes jövő nyáron, júliusban lép újra színpadra. TV + Sztárok--Sztárban sztár: Horváth Tamás nagyon boldog, hogy nyerthttp://www.life.hu/sztarok/20171113-sztarban-sztar-horvath-tamas-interju.htmlHorváth Tamás nyerte a Sztárban sztár legújabb szériáját. Az internetről ismert előadó olyan énekeseket utasított maga mögé, mint Király Viktor, vagy Janicsák Veca. Tomi elmondta, mit gondol a műsorról, és azt is, hogy mennyire bolog, hogy megnyerte a vesenyt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.