John Travolta rendőrségi ügy szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább dagad a szexuális zaklatási botrány, ezúttal John Travoltát vádolják azzal, hogy egy fiatal masszőrt fogdosott.

Ezúttal viszont nem csak vádaskodásról van szó, a RadarOnline olyan rendőrségi iratok birtokába jutott, amelyek arról tanúskodnak, John Travolta egy fiatal masszőrt zaklatott. Az eset még 2010-ben történt, egy Palm Springs-i hotel wellness részlegében késő este. A 63 esztendős színész először meleg fantáziáiról kezdett mesélni az őt masszírozó alkalmazottnak, majd lehúzta magáról a fenekét takaró törölközőt. Ezután kifejtette a masszőrnek, hogy mennyire tetszik neki és kérte, hogy a kezelés után kísérje el őt a gőzfürdőbe. Ott Travolta - mondván, hogy szeretné ő is megmutatni masszőr-tudását - benyúlt a 21 éves férfi törölközője alá és elkezdte őt simogatni. A megdöbbent masszőr kifejtette, hogy kényelmetlenül érzi magát, a színész mégis felajánlotta, hogy a hátát is megmossa zuhanyzás közben.

Az alkalmazott ezt követően elment a rendőrségre feljelentést tenni, de az ügy nem jutott el a bíróságig.

John Travolta ellen egy 21 éves masszőr tett feljelentést Forrás: Mokép
Tűzpiros Ferrarival lepték meg a luxusfeleségethttp://www.life.hu/sztarok/20171114-tuzpiros-ferrarival-leptek-meg-az-egyik-luxusfeleseget.htmlZajlik az élet a luxusfeleségek körül, a következő epizódból kiderül, egyikük ajándékot kap, nem is akármit: egy tűzpiros Ferrarit. TV + SztárokOrigoBaukó Éva szerint azért nem kapott tévés műsort, mert nem molesztáltákhttp://www.life.hu/sztarok/20171114--bauko-eva-allitja-azert-nem-kapott-teves-musort-mert-nem-molesztaltak.htmlBaukó Évát egy ideje nem láthatjuk televíziós műsorokban. Mióta véget ért az Édes Élet senki sem ajánlott neki munkát. TV + Sztárok--Megcsalta terhes barátnőjét Cristiano Ronaldo, a szerető jelentkezett a nyilvánosság előtthttp://www.life.hu/sztarok/20171114-megcsalta-terhes-baratnojet-cristiano-ronaldo.htmlBombaként robbant a hír, hogy Cristiano Ronaldo csodaszép barátnője máris életet adott közös kislányuknak. Ám azonban a jó hír után jött a feketeleves: a világklasszis állítólag megcsalta terhes kedvesét. TV + SztárokThinkstockSom Lajos végakaratában lányára hagyta tetoválásait, morbidhttp://www.life.hu/sztarok/20171114-som-lajos-vegakarataban-lanyara-hagyta-tetovalasait.htmlSom Lajos a 70. születésnapja után hunyt el, családja és barátai november 17-én vettek tőle végső búcsút. Már azt is tudjuk, mi áll a végakaratában.TV + Sztárok--Kerényi Miklós Gábor: "Meggyilkolt embernek érzem magam"http://www.life.hu/sztarok/20171113-kerenyi-miklos-gabor-meggyilkolt-embernek-erzem-magam.htmlKerényi Miklós Gábor, az Operettszínház zaklatással vádolt, egykori művészeti vezetője Rónai Egon vendége volt az ATV Egyenes beszéd című műsorban. Kerényi az ellene felhozott vádak nagy részét tagadta, elutasította, hogy valaha nemi szerveket, vagy melleket fogdosott volna.TV + Sztárok--Harry herceg erősen megszegte az etikettet http://www.life.hu/sztarok/20171113-megszegte-az-etikettet-harry-herceg.htmlKapott is megjegyzéseket Harry herceg, mikor figyelmen kívül hagyta a protokollt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.