Családi dráma Katalin hercegnőéknél: beismerő vallomást tett a nagybátyja

Katalin hercegnő verekedés erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő nagybátyja, Gary Goldsmith-t letartóztatták, miután kábítószer hatása alatt a nyílt utcán verte meg feleségét. A férfi a bíróságon beismerő vallomást tett.

Egy taxis állította, hogy Gary csúnyán megverte a feleségét a nyílt utcán, miután hazavitte őket. Azért vesztek össze, mert a feleség azzal gyanúsította meg Goldsmith-t, hogy kábítószert fogyasztott.

"Egy hete nem láttalak már, most pedig megint egyedül hagysz azért, hogy a barátaiddal kokszolhass" - idézte a feleséget a taxis. Ez annyira felbőszítette Katalin nagybátyját, hogy megütötte az asszonyt.

Gary Goldsmith, Katalin hercegnő nagybátyja beismerő vallomást tett Northfoto, AFP

Julie-Ann az ütés erejétől elesett, beverte a fejét a járdába és elvesztette az eszméletét. A nőt kórházba szállították, Garyt pedig letartóztatták. Az asszony szerencsére hamar felépült, másnap már látták kutyát sétáltatni. A férfit óvadék ellenében helyezték csak szabadlábra.

Gary Goldsmith november 14-én bűnösnek vallotta magát a bíróságon, ítéletet azonban csak november 21-én fognak hirdetni. A bírónő annyit elmondott ugyan, hogy mindent meg fog tenni annak rédekében, hogy Julie-Annt megvédje férjétől.

Gary Goldsmith Katalin hercegnő édesanyjának, Carol Middletonnak a fiatalbb testvére.

Luxus Vivi a rendőrségről posztolt fotót http://www.life.hu/sztarok/20171115-rendorsegre-kellett-mennie-luxus-vivinek.htmlPontosan nem tudni, hogy ki felelős az eseményekért, de mivel Vivi autójával történt az eset, ezért őt vonják első körben felelősségre. TV + Sztárok--Előkerült az édesanya, akin Tóth Gabi segítetthttp://www.life.hu/sztarok/20171115-elkerult-az-edesanya-akin-toth-gabi-segitett.html9 évvel ezelőtt egy kismama életét mentette meg Tóth Gabi. A hálás anyuka most üzent az énekesnőnek. TV + SztárokOrigoTóth Vera arcát több cég is jogtalanul használjahttp://www.life.hu/sztarok/20171115-toth-vera-nevevel-akarnak-cegek-meggazdagodni.htmlTóth Veránál teljesen betelt a pohár: elege van abból, hogy mindenféle cégek jogtalanul használják reklámként az arcát. TV + Sztárok--Kiss Ramóna otthagyhatja az X-Faktorthttp://www.life.hu/sztarok/20171115-kiss-ramona-otthagyhatja-az-x-faktort.htmlA színésznőből műsorvezetővé avanzsált Kiss Ramóna otthagyhatja az X-Faktort, az RTL Klub ugyanis a vártnál hamarabb kezdi el új műsorát, amelyben szintén háziasszonyként számítanak a Barátok közt egykori sztárjára. TV + Sztárok--Botrány: melltartó és bugyi nélkül partizott Csősz Bogihttp://www.life.hu/sztarok/20171115-botrany-melltarto-es-bugyi-nelkul-partizott-csosz-bogi.htmlKöllő Babett nagyon kiakadt: Csősz Bogi ronda ruhában, ráadásul melltartó és bugyi nélkül jelent meg a szőke luxusfeleség partiján.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSzomorú részletek a magyar aktmodell, Amina Malakona halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171115-szomoru-reszletek-a-magyar-aktmodell-amina-malakona-halalarol.htmlHétfőn este elhunyt a 31 éves magyar aktmodell, Amina Malakona, aki a Playboy címlapján is szerepelt. A daganata pont akkor újult ki, amikor rátalált a szerelem.TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.