Megfejtették a rejtélyes péniszalakú élőlény titkát: fotó!

Forrás: Thinkstock -
pénisz rejtély vízpart élőlény nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki elszörnyedt és találgatni kezdett, mikor előbukkant a furcsa külsejű élőlény. Pedig egyáltalán nem az, aminek látszik. 

Julie Edwards szeptember végén sétálni ment a kutyájával, ám a vízparton furcsa élőlényre bukkantak. A nő biztos volt abban, hogy egy emberi nemi szervet találtak, így azonnal értesítette a hatóságokat, akik megkezdték a kivzsgálást, és megállapították, hogy a maradvány nem embertől származik.

Élő állapotában maximum egy Avatar hímvesszőjéhez hasonlítana, de emberére biztosan nem Forrás: Biosphoto/© Biosphoto / Bruno Guenard - Droit géré - Oeuvre protégée par copyright - - - -/Bruno Guenard

A spekulációk azonban nem csendesültek, ezért a Somerset Live tengerbiológusokhoz fordult, hogy pontosan megtudjuk, kihez vagy mihez tartozik a furcsa testrész. Joshua Davison tengerbiológus pedig elmondta, mit gondol a témáról:

Véleménye szerint a teremtény az aszcídiák (Sea Squirt) közé tartozik, amely egy tengeri állatfaj. A vízparton talált egyedről készült felvételeket itt tudod megnézni.

Botrány lett a pénisz alakú gofriból: fotó

Létezik egy sütöde, amely sós és édes tésztából is készít ételeket a vásárlóiknak. Nemrég azonban kitalálták, hogy pénisz alakú gofrit fognak piacra dobni. A hímvessző formájú gofriban egyébként töltelék is van, csak hogy biztosan hiteles legyen: fotó!

Áldozatok meséltek: 91 éves magyar származású gróf molesztálta alkalmazottahttp://www.life.hu/news/20171115-91-eves-magyar-szarmazasu-grof-molesztalta-alkalmazotta.htmlEgy magyar száramzású, Nyugat-Euróbában élő gróf, magyar alkalmazottakat keresett rezidenciájára. A házimunkáért, főzésért, takrításért körülbelül 300 ezer forintos fizetést kínált. Az álom azonban rémálommá vált - áldozatok vallottak. News--Szörnyű baleset: hídról zuhant a Tisza árterébe a teherautó Algyőnélhttp://www.life.hu/news/20171115-szornyu-baleset-hidrol-zuhant-a-tisza-arterebe-a-teherauto-algyonel.htmlEgy teherautó zuhant az ártérbe az Algyő közelében található Tisza-hídról. A balesetben egy fő könnyű sérülést szenvedett.News--B. László teherbe ejtette a 13 éves lányát http://www.life.hu/news/20171114-sajat-lanyat-ejtette-teherbe-b-laszlo.htmlDöbbenetes dolgot tett a tápiószelei férfi: saját lányát ejtette teherbe. NewsOrigoPónit erőszakolt meg egy férfi az állatfarmon: az esetről fotó is készülthttp://www.life.hu/news/20171113-ponit-eroszakolt-meg-egy-ferfi-az-allatfarmon-az-esetrol-foto-is-keszult.htmlEgy fiatal férfi a berlini Görlitzerhofnál található farmon követte el szörnyű tettét múlt héten, pénteken - írja a Morgenpost.de. News--110 ezer forintott kapott egy pékség hajléktalanok etetésére http://www.life.hu/news/20171113-hajlektalanokat-etet-egy-budapesti-pekseg.html110 ezer forintot kapott egy budapesti pékség arra a célra, hogy fél éven keresztül mindennap ételt adjanak egy hajléktalannak. News--Félelmetes vízi szörnyet láttak Portugália egyik partján http://www.life.hu/news/20171113-kihaltnak-velt-capafajt-lattak-portugaliaban.htmlEgy már régen kihaltnak hitt cápafajra bukkantak Portugália partjainál. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.