Pontosan nem tudni, hogy ki felelős az eseményekért, de mivel Vivi autójával történt az eset, ezért őt vonják első körben felelősségre. 

Bizonyos hírek szerint Vasvári Vivi elég komoly bajban van, ugyanis a rendőrség tudomására jutott egy olyan szabálysértés, ami bizony már következményekkel jár. Állítólag a nyár folyamán rögzítésre került, ahogy az M7-es autópálya leállósávjában száguld Vivien kocsija, vészvillogóval. 

Természetesen a többi autós állt a dugóban, kivéve a luxusfeleséget. A kamera által rögzített képek alapján pedig beazonosították Vivit, mint az autó tulajdonosát. A híres kismama a közösségi oldalára is kirakott ezzel kapcsolatban egy képet, ugyanis egyáltalán nem örül annak, hogy a rendőrségen kell ülnie. 

Íme a bizonyíték, hogy Vivinek rendőrségre kellett mennieForrás: Instagram

A téma kapcsán annyit mondott csak, hogy a nyár folyamán többen is vezették az autóját, így még azt nem tudjuk, hogyan végződik majd az ügy - írta meg a TWN

Tessék? Elhalasztotta az esküvőjét Vasvári Vivien
Ha két ember szereti egymást, és az anyagi háttér is rendelkezésre áll egy csodás esküvőhöz, akkor elég nehéz elképzelni olyan indokot, ami miatt indokolt a menyegző elhalasztásra. De Vivinek bizony jó oka volt a döntésre!