BEZÁR A BAZÁR! TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vadonatúj formátummal jelentkezik hamarosan a TV2. A BEZÁR A BAZÁR! gameshow játékospárjai szellemi kihívásokat teljesítve értékes másodperceket gyűjtenek, hogy aztán az elnyert idő alatt minél több nagyértékű nyereménytárgyat kiszabadítsanak a ketrecből maguknak.

A TV2 képernyőjén hamarosan vadonatúj sajátgyártású gameshow debütál. A BEZÁR A BAZÁR! ötvözi a klasszikus kvízjátékot és az ügyességi feladatokra épülő műsorokat. Az eredeti formátum Raid the Cage néven a világ számos országában már nagy sikert aratott, Vietnámtól Argentínáig.

A játékospároknak egy adásban kilenc fordulón kell túljutniuk. Egyikük kvízkérdésekre próbál helyesen válaszolni, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amit a másik játékos használ fel arra, hogy a ketrecből minél több értékes nyereményt kiszabadítson, mielőtt bezárul az ajtó. Egyetlen egyszer cserélhetnek, ha úgy látják, másikuk jobban teljesítené az adott feladatot. Vannak olyan tárgyak, amiket egyetlen körrel ki lehet vinni és elnyerni, az értékesebbekhez viszont csak újabb feladatok teljesítése árán férhetnek hozzá. Az, hogy a ketrecben lévő játékos melyiket választja, a saját döntésén múlik. Ha ügyesek, akár egy autót és egyéb értékes tárgyakat (bútor, elektronikai eszköz, stb.) is megnyerhetnek egyetlen este alatt. A cél mindössze annyi, minél több dolgot kivinni, mielőtt bezár a bazár! A műsort az IKO Műsorgyártó készíti a TV2 Csoport megrendelésére.

Mától az alábbi ezen a linken várják a vállalkozó kedvű játékosok jelentkezését az izgalmas gameshow-ba.

Endrei Judit megmutatta felnőtt lányait - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171117-endrei-judit-megmutatta-felnott-lanyait-video.htmlRitkán látott lányaival jelent meg Endrei Judit a FEM3 Caféban: a műsorvezető gyermekei eddig külföldön tanultak, de most egy időre mindketten hazaköltöztek. TV + Sztárok--Elhunyt Bud Spencer szeretett húgahttp://www.life.hu/sztarok/20171117-elhunyt-bud-spencer-szeretett-huga-vera.htmlElhunyt Bud Spencer húga, Vera - a hírt a gyászoló család közölte a Facebookon. TV + Sztárok--Így él most a Szomszédok Etusa: Csűrös Karola előre fél a karácsonytólhttp://www.life.hu/sztarok/20171117-igy-el-most-a-szomszedok-etusa-csuros-karola-elore-fel-a-karacsonytol.htmlEseménydús év volt ez Csűrös Karola, a Szomszédok cím sorozat Etusának számára, sajnos nem jó értelemben: több baleset is érte, ráadásul a karácsonyt sem várja, hiszen egy tragikus eseményre emlékezteti. TV + Sztárok--Celeb vagyok, ments ki innen! - Köllő Babett nem bírja a furkálódásthttp://www.life.hu/sztarok/20171117-celeb-vagyok-ments-ki-innen-kollo-babett-nem-birja-a-furkalodast.htmlKöllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben szereplője is szerepet kap a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban. A Life.hu riporterének arról mesélt, hogy milyen félelmei vannak, mi az, ami leginkább fog neki hiányozni, és hogy konkurenciának tartja-e a szintén gazdag Cicciolinát.TV + Sztárok--Zalatnay a lányáról: nem értettem, miért nem akar a fiúkról beszélgetnihttp://www.life.hu/sztarok/20171117-zalatnay-a-lanyarol-nem-ertettem-miert-nem-akar-a-fiukrol-beszelgetni.htmlZalatnay Sarolta nevelt lánya, Niki egy háromgyermekes nővel él együtt Londonban. Az énekesnő most arról beszélt, hogyan sikerült elfogadnia gyermeke kapcsolatát.TV + Sztárok--Baukó Évát megsértette az RTL Klub, ezért kitálalthttp://www.life.hu/sztarok/20171117-celeb-vagyok-ments-ki-innen-bauko-evat-megsertette-az-rtl-klub-ezert-kitalalt.htmlMa tartotta az RTL Klub a Celeb vagyok, ment ki innen! új évadának sajtótájékoztatóját. Megismerhettük a szereplőket, és mutattak pár jól összevágott képkockát is az előző két évad jeleneteiből. Baukó Éva, aki állítása szerint a hátán vitte a show-t a korábbi szériában, egyetlen másodpercre sem szerepelt a felvételeken. Jól meg is sértődött, és kitálalt a közösségi oldalán. Azt állítja, hogy akik valóságshow-t néznek, azok megrendezett jeleneteket látnak.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.