Így él most a Szomszédok Etusa: Csűrös Karola előre fél a karácsonytól

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
Csűrös Karola Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eseménydús év volt ez Csűrös Karola, a Szomszédok cím sorozat Etusának számára, sajnos nem jó értelemben: több baleset is érte, ráadásul a karácsonyt sem várja, hiszen egy tragikus eseményre emlékezteti.

Nehéz időszak áll Csűrös Karola mögött: három balesete is volt idén: először szalagszakadást szenvedett, nem sokkal utána eltörte a lábát, majd a gipsz levétele után elesett. Az akkor szerzett sebét ma is kezelik az orvosok. Egy ideg kórházban kellett maradnia, ám az ápolók nagyon kedvesek voltak vele és jókedvre derítették.

„A betegek, orvosok, nővérek nagy boldogan integettek, mondogatták, de jó, hogy élőben láthatjuk a művésznőt. Vagy azt is kiabálták: 'Itt van a Szomszédokból Etus!' Mindenhová előreengedtek, és bizony a nagy fájdalmak közepette jólesett, hogy még emlékeznek rám és szeretnek az emberek" – mesélte a 81 éves színésznő a Best magazinnak.

Családi tragédia árnyékolja be az ünnepeket Csűrös Karola és Horváth Ádám családjában Forrás: MTI/Kovács Tamás

Mint mondja, a karácsonytól előre fél, ugyanis mindig egy családi tragédia jut az eszébe: férjének, Horváth Ádám rendezőnek a fia 10 évvel ezelőtt vesztette életét: „Egy gyerek halálát nem lehet kiheverni."

Tóth Vera megható sorokkal emlékezett Somló Tamásra születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20171117-toth-vera-somlo-tamasra-emlekezett-szuletesnapjan.htmlSomló Tamás már több mint egy éve nincs az élők sorában, de szerettei és rajongói szívében örökké élni fog. A zenész születésnapján is megemlékeznek róla, Tóth Vera megható sorokkal tisztelgett előtte. TV + Sztárok--Koós János reagált a vádakra: hülyeség, amit állít kolléganőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171117-koos-janos-reagalt-a-vadakra-hulyeseg-amit-allit-kolleganoje.htmlMátrai Zsuzsa énekesnő állítja, előre lehetett tudni, ki nyeri az évtizedekkel ezelőtti táncdalfesztiválokat. Koós János máris reagált: szerinte nem így történt. TV + Sztárok--Barátai sem látogathatják a kórházban Szaxi Maxit, a Dolly Roll zenészéthttp://www.life.hu/sztarok/20171117-baratai-sem-latogathatjak-a-korhazban-fekete-gyulat-szaxi-maxit.htmlLánya kérésére még a barátai sem látogathatják a rehabilitációs intézetben Szaxi Maxit, azaz Fekete Gyulát. TV + SztárokOrigoRácz Gergő decemberben elveszi a barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20171117-racz-gergo-eskuvoje-decemberben-lesz.htmlRácz Gegrő alig több mint egy hónapja jelentette be, hogy eljegyezte barátnőjét, és úgy tűnik, hogy ez nem lesz egy hosszú jegyesség: hamarosan oltár elé is állnak. TV + SztárokOrigoHujber Feri füvezés miatt kapott bírságát kifizettékhttp://www.life.hu/sztarok/20171117-hujber-feri-fuvezes-miatt-kapott-penzbunteteset-kifizettek.htmlHujber Ferire pénzbírságot szabtak ki marihuána fogyasztása és birtoklása miatt, de a színész határozottan kijelentette, hogy nem fog fizetni. Ezzel a börtönbüntetést is kockáztatta, de szerencséjére erre nem fog sor kerülni: van valaki, aki szívén viseli a színész sorsát. TV + SztárokOrigoKöllő Babett elárulta, jótékonykodni is szokotthttp://www.life.hu/sztarok/20171116-kollo-babett-a-potyautasban-elarulta-jotekonykodni-is-szokott.htmlA Feleségek luxuskivitelben színésznője a Potyautasban vallott önmagáról. Köllő Babett meglepő dolgokat is elárult a felvételen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.