Még a válás előtt menti értékeit az otthonából Ewan McGregor

válás Ewan McGregor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még ki sem mondták a válást, Ewan McGregor máris menti az értékeit feleségével közös otthonukból.

Pár napja robbant a hír, miszerint Ewan McGregor és felesége a díszlettervező Eve Mavrakis elválnak, kapcsolatuk már régebben megromlott. Bár McGregor már májusban különköltözött, az értékeit most pakolta el, hogy házasságának felbomlása nem titok többé. A 46 éves színész egy Volkswagen kisbusszal parkolt a közös Los Angeles-i otthon elé, és abba pakolta be a nagyértékű festményeket. A róla készült lesifotókat itt nézheted meg.

Ewan McGregor már nem titkolja új szerelmét Forrás: NORTHFOTO

Mavrakisnak és McGregornak négy közös gyermekük van: Clara 21 éves, Jamyan 16 éves, Esther 15 éves és Anouk 6 éves. A színész fiatal kolléganőjével, Mary Elisabeth Winsteaddel jött össze.

Visszautasította az RTL Klubot Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20171117-visszautasitotta-az-rtl-klubot-demcsak-zsuzsa.htmlPár napja röppent fel a hír, hogy Demcsák Zsuzsa is szerepel majd az RTL Klub reality-jáben, a Celeb vagyok, ment ki innen!-ben. A játékosokat ma egy sajtótájékoztatón mutatta be a csatorna, de Demcsák nem volt köztük. TV + SztárokOrigoA karácsonyfa alá tette melleit Vasvári Vivien, a luxusfeleséghttp://www.life.hu/sztarok/20171117-a-karacsonyfa-ala-tette-melleit-vasvari-vivien-a-luxusfeleseg.htmlSzexi videót posztolt Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője.TV + Sztárok--BEZÁR A BAZÁR! - Új műsort jelentett be a TV2http://www.life.hu/sztarok/20171117-bezar-a-bazar-uj-musort-jelentett-be-a-tv2.htmlVadonatúj formátummal jelentkezik hamarosan a TV2. A BEZÁR A BAZÁR! gameshow játékospárjai szellemi kihívásokat teljesítve értékes másodperceket gyűjtenek, hogy aztán az elnyert idő alatt minél több nagyértékű nyereménytárgyat kiszabadítsanak a ketrecből maguknak.TV + SztárokOrigoEndrei Judit megmutatta felnőtt lányait - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171117-endrei-judit-megmutatta-felnott-lanyait-video.htmlRitkán látott lányaival jelent meg Endrei Judit a FEM3 Caféban: a műsorvezető gyermekei eddig külföldön tanultak, de most egy időre mindketten hazaköltöztek. TV + Sztárok--Elhunyt Bud Spencer szeretett húgahttp://www.life.hu/sztarok/20171117-elhunyt-bud-spencer-szeretett-huga-vera.htmlElhunyt Bud Spencer húga, Vera - a hírt a gyászoló család közölte a Facebookon. TV + Sztárok--Így él most a Szomszédok Etusa: Csűrös Karola előre fél a karácsonytólhttp://www.life.hu/sztarok/20171117-igy-el-most-a-szomszedok-etusa-csuros-karola-elore-fel-a-karacsonytol.htmlEseménydús év volt ez Csűrös Karola, a Szomszédok cím sorozat Etusának számára, sajnos nem jó értelemben: több baleset is érte, ráadásul a karácsonyt sem várja, hiszen egy tragikus eseményre emlékezteti. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.