10 évvel fiatalabb kedvese nyilatkozott Nagy Ervinről

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Soeren Stache -
Nagy Ervin Borbély Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amilyen nehezen indult Nagy Ervin és Borbély Alexandra kapcsolata, a pár most olyannyira boldog egymás oldalán. Ritkán nyilatkoznak a kapcsolatukról, a színésznő most mégis kivételt tett.

Nagy Ervin tavaly év végén jelentette be, hogy 10 év után elváltak útjaik feleségével, Váczi Rozival, akivel van egy közös kislányuk, az immár 6 esztendős Lola. Nem sokkal a válás után azonban újra rátalált a boldogság a színészre, kolléganője, Borbély Alexandra oldalán. A 31 esztendős színésznő ezúttal a Best magazinnak nyilatkozott kapcsolatukról.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin nagyon boldog együtt Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Soeren Stache

„Sokat tanulok a páromtól, lehet, azért is, mert tíz év korkülönbség van köztünk. Ő már mindenen átment, amit én csak most ismerek meg. Azt tanulom Ervintől, hogy sokat kell beszélgetni. Zárkózott típus vagyok, aki mindig magában küszködik a problémáival. Arra tanít, hogy merjek előtte gyengének mutatkozni, nyugodtan mondjam el, ami a szívemet nyomja" – mesélte a lapnak a Testről és Lélekről című film sztárja.

Meghan Markle-nek szerencséje volt: lottónyereménynek köszönheti karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20171120-meghan-markle-karrierjet-lottonyeremenynek-koszonheti.htmlMeghan Markle Harry herceg barátnőjeként vált ismertté, de híres színésznő is egyébként, ám karrierjét nemcsak a tehetségének köszönheti: bátyja elárulta, mi hozta meg az egész család szerencséjét! TV + Sztárok--Kiszel Tünde édesapjára emlékezett a koraszülöttek világnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-kiszel-tunde-edesapjat-gyaszolta-a-koraszulottek-vilagnapjan.htmlKiszel Tünde nagyon korán elveszített egy rendkívül fontos embert az életében, méghozzá az édesapját. Dr. Kiszel János professzorról a koraszülöttek világnapján emlékezett meg Tünde, apja ugyanis sokat tett a koraszülöttek ellátásáért. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi a lelátón szurkolt Neymarnakhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-palvin-barbi-a-lelaton-szurkolt-a-focista-neymarnak.htmlÚgy tűnik, új szintre lépett Palvin Barbi és Neymar kapcsolata: a magyar modell a lelátón szurkolta végig állítólagos kedvese meccsét, majd a brazil focista klubjától egy mezt is kapott ajándékba. TV + Sztárok--Milliókba kerülhet Luxus Vivi szülésehttp://www.life.hu/sztarok/20171120-milliokba-kerulhet-luxus-vivi-szulese-o-maga-meselte.htmlA Feleségek Luxuskivitelben sztárja szereti a csillogást és a pompát. A szülése sem lesz kivétel ezalól. TV + Sztárok--Kylie Jenner ezért nem mutatja még meg terhes pocakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20171119-kylie-jenner-ezert-nem-mutatja-meg-terhes-pocakjat.htmlKylie Jenner terhes, ez már nem kérdés. Noha még nem jelentette be nyilvánosan, ez már mindenki számára nyílt titok. Egyetlen dolog nem tiszta csupán várandósságával kapcsolatban, mégpedig az, miért nem mutatja meg pocakját. Egyes hírek szerint szégyelli megváltozott testét... TV + SztárokOrigoFelismered még a 90-es évek mexikói színészeit?http://www.life.hu/sztarok/20171107-a-90-es-evek-szappanopera-sztarjai-akkor-es-most.htmlAzok a csodás 90-es évek! Amikor patacipőben táncoltunk a diszkóban, miközben Tunyogi Orsi azt énekelte, hogy "Jött egy felhő, mi leszállt közénk". Amikor délután siettünk a házival, mert Víctor Manuel elfoglalta a frissen indult kereskedelmi csatornák képernyőjét, hogy színes zakójában szenvedjen a fene nagy szerelemtől. Lássuk be, ma már sokkal jobban szeretünk Dextert, Mentalistát és Agymenőket nézni a tévében, de a 90-es évek mexikói szappanoperái örökre beleégtek a retinánkba. Bár a sorozatok főszereplőiről sok szó esik, most nemcsak őket, de a mellékszereplőket is bemutatjuk. Akkor és most! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.