Hódi Pamela és Berki Krisztián sokáig voltak egymás mellett, de hosszú vívódás után úgy döntöttek, végleg különválnak. Pamela már beszélni sem hajlandó volt párjáról.

Hódi Pamela néhány hónapja lett egyedülálló, előtte Berki Krisztiánnal alkottak egy párt, és van egy közös gyermekük. Natika persze örökre összeköti őket egymással, de a szakítás óta mindketten a saját életüket élik. Pami pedig remekül érzi magát, legalábbis erről tanúskodik a Mokkában adott interjúja.

Hódi Pamela már nem is akar beszélni BerkirőlForrás: Hódi Pamela / Facebook

„Jól érzem magam a bőrömben, és szeretem az életemet. Szeretem irányítani a saját kis munkásságomat, a saját kis privát életemet. És most örülök, hogy én vagyok az ura annak, amit csinálok" – mesélte a Mokkában Hódi Pamela, aki új szenvedélynek, a boxnak is hódol. Az egyedülálló anyuka szívesen mesélt arról, hogy miket csinál mostanában, de Berki Krisztiánról egyetlen szót sem akart beszélni. Jajj, én nem szeretnék róla beszélni" – mondta Pamela, de azt elárulta, hogy az újdonságokra nagyon nyitott. „Én nem vagyok semmi jónak az elrontója. Hozzáteszem, párkapcsolatra egyébként nem hiszem, hogy kész lennék, és nem is akarok. Annyira élvezem most, hogy egyedül vagyok, és igazából, ha akarok, ezzel találkozok, ha akarok, azzal találkozok. Én most annyira jól elvagyok." – mondta Pamela.