Schobert Norbi sikere sokak szemét csípi, sajnos azonban ahelyett, hogy tisztességesen próbálnának meg versenyre kelni vele, inkább a hazug lejáratást választják az irigyei. A legutóbbi esetben egy kitalált, hazug történettel próbálták őt és módszerét rossz színben feltüntetni. Rendőrségi feljelentés lehet a vége. 

Schobert Norbi az elmúlt években már hozzászokott ahhoz, hogy sokan próbálják őt és a módszereit kritizálni, de a múltban már a szándékos hazugsággal és lejáratással is többször szembe kellett néznie. Most egy újabb ilyen történetre figyelt fel, ráadásul nem is ő, hanem az a hölgy, akinek a fotóit lelopták a hazug történethez.

Schobert Norbit megpróbálták lejáratniFotó: Marton Szilvia - Origo

Egy blogbejegyzésben tűnt fel a hölgy, mint valaki, aki csalódott Norbi módszerében. Állítólag személyes találkozások, edzéstervek és étrendek összeállítása után sem sikerült fogynia, a termékekre pedig hitelt vett fel, de mégsem változott a súlya. Két és fél hónapnyi próbálkozás után felhagyott a módszerrel, ekkor pedig rátalált valamiféle fogyasztó cseppekre, melyek meghozták számára a várva várt súlycsökkenést. Erre a bejegyzésre a hölgy hívta fel Norbi figyelmét, aki egyből tudta, hogy az egész hazugság. "A minap írt nekem egy hölgy, aki saját állítása szerint nagyon kedvel és tisztel engem, hogy nézzem meg ezt a bejegyzést. Az első pillanattól tudtam, hogy ez hazugság. Ha valóban létezni bármilyen fogyasztószer, csepp vagy tabletta, akkor biztosan nálam is lehetne kapni, nem vagyok én a pénz ellensége, de ilyen nem létezik. Nem elég, hogy valaki ennek az ellenkezőjét próbálja meg elhitetni, de még engem is lejárat. Azt hiszem, egy rendőrségi feljelentés lenne a legjobb döntés" - mondta Norbi, akit az zavarja, hogy ezzel sokakat átvernek. "Nem személyiségjogi pert indítanék. Sajnos azt már megszoktam, ha rólam azt mondják, hogy nem értek ahhoz, amit csinálok, ez hozzátartozik ahhoz, hogy közszereplő vagyok. Engem lejárathatnak, de nem csaphatnak be embereket! Szerintem itt bűnszervezetben próbálják megvezetni a gyanútlan fogyni vágyókat" - mondta a Blikknek a fitneszguru.