Különleges gyöngyszemek szivárogtak ki Erzsébet magánéletéből, a királynő 70. házassági évfordulója alkalmából. 

1947. november 20-án kötötte össze hivatalosan is az életét II. Erzsébet és Fülöp herceg, vagyis pontosan ma van 70 éve, hogy házastársakká nyilvánították őket. És természetesen, a királyi család magánélete mindenkit érdekel, éppen ezért a különleges évforduló alkalmából napvilágra kerültek olyan titkok, amelyeket eddig sosem hallhattunk Erzsébeték házasságáról. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Fülöp herceg háttérbe szorította a maga kiarrerjét annak érdekében, hogy a felesége mellett álhasson, hiszen királynőnek lenni nem egy kis feladat. A 91 éves uralkodónő pedig nagyon hálás is ezért, és minden komolyabb döntés előtt kikéri a férje véleményét. 

Ma van 70 éve, hogy Erzsébet és Fülöp kimondták a boldogító igentForrás: AFP/Leon Neal

Persze időnként előfordul, hogy Fülöp túlságosan beleéli magát a véleményformálásba, és ilyenkor még a talpig úrinőből is kifakad: "Fogd már be végre!" 

Furcsa lehet ezt elképzelni róluk, pedig jobban belegondolva, talán Fülöp az egyetlen ember, aki kívülről-belülről ismeri Erzsébetet, és elsősorban nem a királynőt látja benne, hanem a feleséget, a nőt, az esendő embert. És noha a hírek szerint Fülöp nem a hűség mintaszobra, mégis 70 éve egymás mellett állnak, és támogatják a másikat jóban, rosszban. - írta meg az Express

Vilmos és Harry herceg is szerepelhet az új Star Wars-epizódban
Rohamosztagos jelmezben állítólag Vilmos és Harry brit herceg, továbbá Tom Hardy és Gary Barlow énekes is szerepel a december közepétől látható új Star Wars-epizódban - osztotta meg értesülését a The Hollywood Reporter. Senki sem gondolta, hogy a hercegeket egyszer mozifilben láthatjuk majd. Olvass tovább itt...