Alaposan megváltozott Oláh Ibolya, szinte rá sem ismerni

Oláh Ibolya fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte rá sem ismerni Oláh Ibolyára: a Megasztár egykori versenyzőjét, a kissé fiús énekesnőt ezúttal elegáns ruhában, magassarkú cipőben fotózták egy gálán.

Oláh Ibolya korábban rendre fiús ruhákban, bakancsban, szakadt farmerben, bővebb pólókban lépett a színpadra. Soha nem érdekelték a külsőségek, csak az éneklésnek élt. Az utóbbi időben viszonylag keveset láthattuk szerepelni, ezúttal azonban meghívott vendég volt a Richter Aranyanyu Díjátadó Gálán.

A 39 éves énekesnő remekül festett, a kép alapján úgy tűnik, leadott néhány kilót, szépen ki volt sminkelve és nagyon jól álltak rajta a nőiesebb ruhadarabok.

Fiókban őrzi eljegyzési gyűrűjét Cinthya Dictator - Ezért nem hordjahttp://www.life.hu/sztarok/20171121-fiokban-orzi-eljegyzesi-gyurujet-cinthya-dictator.htmlAnnak ellenére, hogy egyszer már eljegyezték egymást, egyelőre várnak az újabb lánykéréssel Cinthya Dictatorék. Ha egyszer újra sor kerül rá, párjának, Varga Viktornak új gyűrűt kell vennie, a régi ugyanis csak a rosszra emlékezteti őket. TV + Sztárok--Csobot Adél élő adásban szidta le apósát, Istenes Lászlót, amiért borozotthttp://www.life.hu/sztarok/20171121-csobot-adel-borozas-miatt-szidta-le-aposat-a-mokkaban.htmlHiába választja el őket több mint ezer kilométer, Istenes Lászlót figyeli a családja. Menye, Csobot Adél követi ugyanis a Mokka élő adását, legutóbb pedig olyat látott, ami nem tetszett neki. Azonnal meg is üzente apósának, aki vesztére élő adásban hallgatta meg az intelmet! TV + Sztárok--Vujity Tvrtko és Ambrus Attila az ATV élő adásában vitatkoztakhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-vujity-tvrtko-es-ambrus-attila-elo-adasaban-vitatkoztak.htmlFilm készült a Viszkis rabló történetéből, ezért hívták meg az ATV reggeli adásába Ambrus Attilát és az őt játszó színészt Szalay Bencét, aki viszont nem nagyon jutott szóhoz. Ambrus Attila és Vujity Tvrtko uralták a műsort, főként azzal, hogy egymással csatáztak. TV + Sztárok--A gasztroműsorokról beszélgettek a #Bochkorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-a-gasztromusorokrol-beszelgettek-a-bochkorban-az-atv-n.htmlAz ATV #Bochkor műsorában a gasztroműsorok sikeréről beszélgettek a meghívottak. TV + SztárokOrigoÉlő adásban lett rosszul Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20171121-elo-adasban-lett-rosszul-a-varandos-szabo-zsofi.htmlMiután a műsorvezetők az RTL Reggelijében megkóstolták Szabó Zsófi lazacos salátáját, teszt elé állították. TV + SztárokOrigoKerón röhögtek az ATV #Bochkor című műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-keron-rohogtek-az-atv-bochkor-cimu-musoraban.htmlA #Bochkor vasárnap esti adásában a műsorvezető és vendégei többek között a budapesti taxisokat vették górcső alá. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.