Visszaéltek Liptai Claudia nevével, fotóival, sőt még egy álinterjút is közöltek vele egy figyasztócseppel kapcsolatban. A műsorvezető a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével együttműködésben teszi meg a szükséges jogi lépéseket

Néhány napja kering a neten egy olyan (ál)interjú amelyben az olvasható, hogy Claudiát a Dietetikusok Országos Szövetsége beperelte, miután a színésznő elárulta, hogyan sikerült lefogynia, ezzel pedig „meredeken, sokad részére esett a dietetikusok és fitneszklubok szolgáltatásait igénybe venni kívánók száma" - írja a Blikk. 

A cikk szerint Liptai egy csodacseppel adta le pluszkilóit, nevezetesen egy hónap alatt 12-t, ám ez a hihetetlen fogyás sokak szemét szúrta, fenyegették, hívogatták a színésznőt, még testőrt is kellett fogadnia, hogy megvédje magát.

Forrás: tv2

"A tartalom félrevezető, valótlan, és minden alapot nélkülöző. Ügyfelünk, Liptai Claudia a terméket soha nem próbálta, a hirdetéshez soha nem adta a nevét, képmása használatához nem járult hozzá, az oldallal és az álhirdetővel semmilyen kapcsolatban nem áll! A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével együttműködésben minden jogi lépést megteszünk ennek az arcátlanságnak a rendezésére" – nyilatkozta a lap megkeresésére Liptai menedzsmentje.

"Polgári peres eljárás indulhat majd, ugyanis személyiségi jog megsértéséről és képmással való visszaélésről van szó. A legfontosabb, hogy megtalálják a honlap üzemeltetőjét, rajta keresztül pedig a cikk szerzőjét. Ha sikerül bizonyítani, hogy a cikk valótlanságokat állít, akkor nem vagyoni kártérítést, sérelemdíjat ítélhet meg a bíróság, amely egyértelműen több millió forint is lehet ebben az ügyben – magyarázta a jogi szakértő" - nyilatkozta a lap kérdésére dr. Kamarás Péter ügyvéd.