Úgy tűnik, a mexikói ufókutató nem adja fel: Jaime Maussan mindenáron be akarja bizonyítani, földönkívüliek márpedig léteznek. Korábbi állításait azonban eddig rendre cáfolták.

Nem mindennapi eset történt 10 éve Mexikóban: egy gazda egy furcsa lényt talált beszorulva az állatcsapdájába – írja a Ripost. Semmilyen állatra nem hasonlított, úgy vélte, földönkívülivel van dolga. Nem tudta, mit kezdjen vele, ezért elvitte a közeli patakhoz, hogy belefojtsa a vízbe. Nem volt azonban ilyen egyszerű dolga, a lény rátámadt, több óráig viaskodtak, míg végül a gazda győzött.

A kutató mindenáron be akarja bizonyítani, léteznek földönkívüliekForrás: NASA

 A tetemet két évig őrizgette, majd megmutatta egy ufókutatónak, aki megerősítette: ez a lény bizony egyetlen állathoz sem hasonlít. Végül több kutató is megvizsgálta, majd megállapodtak abban, hogy semmiféle földönkívüliről nincs szó, csupán egy majomféle lehetett.

Az ufókutatót, Jaime Maussant, nemrég Peruba hívták, ahol egy furcsa mumifikálódott testre bukkantak. Egy ideig váltig állította, földönkívülit találtak, végül azonban a DNS-vizsgálatok bebizonyították, hogy egy ember maradványairól van szó, a testi eltéréseket pedig csupán egy mutáció okozhatta.