Barátai állítják: Amal Clooney újból várandós

Forrás: AFP, Northfoto -
gyermekvállalás terhesség George Clooney Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha igazak a pletykák, a Clooney család újabb csemetével gyarapszik hamarosan. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, a fél világ együtt ünnepelt, mikor idén júniusban megszülettek Amal és George Clooney ikrei. Az ikerbabák az Ella és az Alexander Clooney nevet kapták, és szerencsére makk egészségesen érkeztek a világra.

Egyelőre nem tudni, hogy a híresztelés igaz-e Forrás: AFP, Northfoto

A hatalmas érdeklődés okozott is némi fejtörést a párnak, hiszen a beleegyezésük nélkül jelentek meg fotók a kicsikről, ami miatt George nagyon kiakadt, és azonnal bíróság elé akarta vinni az ügyet.

Most azonban újból górcső alá kerültek, ugyanis a hírek szerint Amal ismét áldott állapotban van. A 39 éves szépség barátai állítják, hogy Amal ugyanolyan tünetekre panaszkodik, amelyekkel akkor küzdött, mikor az ikrekkel esett teherbe.

"Nagyon sokat eszik, és ismét olyan érzékenyen érinti minden, mint amikor terhes volt" - írta meg a Life and Style Magazine.

Ebben a luxuskórházban születtek George Clooney gyermekei: fotó!

Boldog és egészséges ikreknek adott életet George Clooney felesége, Amal, és nem is akárhol. Egy igazi luxuskórházban születtek a csemeték, ahol egy szobáért 8000 fontot, vagyis több mint 2 millió forintot kell kifizetni. Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.