Ambrus Attila Berkinek elárulta, vannak-e elásott milliói: videó

Forrás: TV2 -
pénz milliók Ambrus Attila Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Ambrus Attila a kezdeti nézeteltérést már jócskán a hátuk mögött hagyták, sőt úgy összebarátkoztak, hogy a legféltettebb titkaikat is megosztják egymással. Ambrus Attila például az elásott milliókról vallott.

Ambrus Attila és Berki Krisztián a kezdetben annyira összevesztek, hogy haza akartak menni, de végül sikerült elsimítaniuk a köztük lévő nézeteltéréseket. A páros a végén már annyira "összemelegedett", hogy még egy közös üzleten is elgondolkoztak, bár Ambrus Attila szerint az "eléggé zsebbe nyúlós dolog", de Berkinek szerint ezzel nem lehet probléma.

Ambrus Attila Berkinek vallott az elásott milliókról Forrás: TV2
Állítják, Meghan Markle Angliába költözik http://www.life.hu/sztarok/20171123-allitolag-meghan-markle-harry-herceghez-koltozik.htmlÚgy tűnik eljött az idő: végre összeköltözik Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--Meglepő oldaláról mutatkozott be Kiszel Tünde lánya, Donatellahttp://www.life.hu/sztarok/20171123-meglepo-oldalarol-mutatkozott-be-kiszel-tunde-lanya-donatella.htmlIgazán szép és tehetséges lánya van Kiszel Tündének: a 16 esztendős Donatella ezúttal egy versmondó versenyen bizonyított. TV + SztárokOrigoBarátai állítják: Amal Clooney újból várandós http://www.life.hu/sztarok/20171123-a-baratai-szerint-amal-clooney-megint-varandos.htmlHa igazak a pletykák, a Clooney család újabb csemetével gyarapszik hamarosan. TV + Sztárok--Balin lazít Horváth Éva és kisfia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-balin-lazit-horvath-eva-es-kisfia-foto.htmlTündéri fotót osztott meg Horváth Éva követőivel: kisfiával a tengerparton ücsörögnek. TV + SztárokOrigoMéretes jegygyűrűt villantott Serena Williams - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-meretes-jegygyurut-villantott-serena-williams-foto.htmlMegmutatta jegygyűrűjét Serena Williams: a hatalmas ékszert a teniszező férjének Instagramján szúrták ki a rajongók. TV + Sztárok--Egyik rajongója rémisztette meg Serena Rigaccit http://www.life.hu/sztarok/20171123-serena-rigacci-egyik-rajongoja-ijesztoen-viselkedett.htmlMindannyian tudjuk, a népszerűségnek bizony árnyoldalai is vannak. Ám amikor testözelből tapasztalja ezt meg az ember, az egészen más. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.