Gyönyörű volt modellként Kállay-Saunders András édesanyja

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
édesanya fotó Megasztár Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatalkori fotót osztott meg édesanyjáról Kállay-Saunders András a Facebook oldalán.

Gyönyörű modell volt fiatalkorában Kállay-Saunders András édesanyja. Erről tanúskodik az a fotó is, amelyet az énekes a Facebook oldalán osztott meg követőivel. Kállay Katalin a 49 évvel ezelőtt készült fekete-fehér fotón egy szövetkabátban, sállal a nyakában és sapkával a fején látható.

Az énekes, aki márhosszú évek óta Tolvai Reni párja, büszkén írta a kép mellé, hogy édesanyja modell volt, édesapja pedig rocksztár.

Ryan Phillippe-et bántalmazással vádolja exe: a színész szerint csak pénzt akarhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-ryan-phillippe-bantalmazassal-vadolja-exe.htmlBántalmazással vádolja volt barátnője Ryan Phillippe színészt, és 1 millió dollárra pereli. A színész szerint azonban az exe csak pénzt akar. TV + Sztárok--Méretes jegygyűrűt villantott Serena Williams - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-meretes-jegygyurut-villantott-serena-williams-foto.htmlMegmutatta jegygyűrűjét Serena Williams: a hatalmas ékszert a teniszező férjének Instagramján szúrták ki a rajongók. TV + Sztárok--Egyik rajongója rémisztette meg Serena Rigaccit http://www.life.hu/sztarok/20171123-serena-rigacci-egyik-rajongoja-ijesztoen-viselkedett.htmlMindannyian tudjuk, a népszerűségnek bizony árnyoldalai is vannak. Ám amikor testözelből tapasztalja ezt meg az ember, az egészen más. TV + SztárokOrigoStohl András elárulta, milyen lesz idén a karácsonya: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-stohl-andras-elarulta-milyen-lesz-iden-a-karacsonya.htmlStohl András második kapcsolata is véget ért, azóta pedig új szerelem van az életében, így a karácsony még bonyolultabb lesz, mint amilyen eddig volt. A színész az Álomutazó című karácsonyi produkció kapcsán beszélt arról, hogyan is tölti idén ő az ünnepeket. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoHódi Pamela a nagy Ő-ről: szeretnék egyszer férjhez mennihttp://www.life.hu/sztarok/20171123-hodi-pamela-a-nagy-o-rol-szeretnek-egyszer-ferjhez-menni.htmlÚgy tűnik, Hódi Pamela végleg lezárta kapcsolatát Berki Krisztiánnal és immár nyitott az új szerelemre. TV + Sztárok--Egy könyv állítja, Fülöp herceg rendszeresen megcsalta II. Erzsébetet http://www.life.hu/sztarok/20171123-allitolag-ii-erzsebetet-rendszeresen-csalta-fulop-herceg.htmlDöbbenetes hír kapott szárnyra II. Erzsébet házassága kapcsán. Állítólag a férje sosem volt hűséges típus. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.