Liptai Claudia új műsora, az Appra magyar! helyett Ördög Nóra ment a TV2-őn

Fotó: Tv2 -
TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! Liptai Claudia Ördög Nóra Appra magyar! hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia új műsorát hiába várták a nézők kedden, az Appra magyar! nem kezdődött el. Helyette Ördög Nóra műsorának, a Vigyázat gyerekkel vagyok!-nak az ismétlése ment. A nézők a Facebookon háborogtak, kiderült, hogy műszaki probléma miatt nem tudták elindítani az élő adást.

Liptai Claudia új műsora kedden indult, de szerdán már hiába várták a nézők. Az Ázsia expressz után a beharangozó ellenére nem az Appra magyar! indult, hanem Ördög Nóra Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorának egyik ismétlése. A nézők azonnal kommentáradattal árasztották el Claudia, és az Appra magyar! Facebook-oldalát, szerették volna tudni, mi a probléma.

Ördög Nóra műsora ment Liptaié helyett Fotó: Tv2

A csatorna természetesen rögtön reagált, sajnos egy műszaki hiba miatt nem tudták elindítani az élő adást. Sokáig még reménykedtek abban, hogy egy kis csúszással ugyan, de el tud startolni a műsor, ám sajnos kiderült, hogy erre nincs esély. Később a műsorban szereplő sztárok Facebook-videóban magyarázták meg, hogy mi is okozta a zavart. Kasza Tibi, Liptai Claudia, Schobert Norbi és Szandi is indított élő bejelentkezést saját oldalán, hogy elmondják a rajongóiknak, mi volt a probléma.

20 éve televíziózom, velem még ilyen nem fordult elő,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.