Egyik rajongója rémisztette meg Serena Rigaccit

X-Faktor rajongó Serena Rigacci tehetségkutató zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyian tudjuk, a népszerűségnek bizony árnyoldalai is vannak. Ám amikor testözelből tapasztalja ezt meg az ember, az egészen más.

Ahogy azt már korábban megírtuk, Serena Rigacci Olaszországból jelentkezett a hazai X-Faktorba. A 15 éves lány bátor cselekedetet vállalt ezzel, a tapasztalatairól pedig egy exkluzív interjú keretein belül mesélt a Life.hu-nak.

Nemrég pedig az egyik rajongójáról mesélt, aki döbbenetesen viselkedett. A középkorú férfi a legutóbbi élő show után lépett oda Serenához, hogy néhány róla készült képet dedikáltasson. Ráadásul egy olyan pólót viselt, amelyen a fiatal énekesnő arcképe volt látható, amit Serena kifejezetten furcsának talált egy középkorú ember esetében.

"Pár órával később, amikor indultunk volna a szállásra, akkor vettük észre, hogy még mindig ott volt a férfi az RTL Klub székháza előtt. Ott állt és várt. Nagyon fura, bizarr volt a helyzet. Mégis mit akart tőlem? Rossz érzés fogott el, a filmekben látni ilyet. Szerencsére az egyik stábtag és a biztonsági őr kikísért az autóhoz, és megvárta, amíg elmegyünk. Valamit mondott a férfi, de nem értettem semmit" - mondta Serena.

Persze azzal ő is tisztában van, hogy ilyen esetek bárkivel megtörténhetnek, aki tévés produkcióban szerepel, de szerencsére ezen kívül csupa pozitív visszacsatolás éri az X-Faktor kapcsán. Schiwert-Takács László, a műsor kreatív producere pedig elárulta, hogy minden versenyzőre vigyáznak, főleg az ilyen fiatalkorúakra, mint Serena. - írta meg a Blikk.

Szégyellte a szegénységet: nehéz időszakáról vallott Szandihttp://www.life.hu/sztarok/20171123-szegyellte-a-szegenyseget-nehez-idoszakarol-vallott-szandi.htmlÉlete nehéz időszakáról vallott Szandi, elárulta, szegény családban nőtt fel, gyerekként sokszor még fagyira sem futotta. TV + Sztárok--Az Ázsia expressz forgatásán elütöttek egy stábtagothttp://www.life.hu/sztarok/20171123-elutottek-egy-stabtagot-az-ezsia-expressz-forgatasan.htmlAz Ázsia expressz nemcsak a játékosoknak volt hatalmas megpróbáltatás, bizony a stábnak is fel kellett kötnie a gatyáját. Reneget kamera, szerkesztő, operatőr dolgozott a műsoron, a kreatív szerkesztők pedig megosztottak néhány kulisszatitkot a forgatásról. Elárulták, hogy az egyik stábtagot elütötték. TV + SztárokOrigoGarami Gábor fogja helyettesíteni Lukács Mikit a Reggeliben, az RTL Klubonhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-garami-gabor-lesz-lukacs-miki-helyett-a-reggeliben.htmlLukács Miki helyére keresni kellett valakit, aki Peller Annával vezetheti az RTL Klub Reggeli című műsorát, ugyanis Miki a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik versenyzője lett. TV + Sztárok--Elkészült Szabó Zsófiék babaszobája: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-elkeszult-szabo-zsofiek-babaszobaja-foto.htmlAlig pár hét van hátra a szülésig és Szabó Zsófiéknál már láthatón minden készen áll a kisbaba fogadására. Ezúttal a babaszobába nyerhettünk bepillantást. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia új műsora, az Appra magyar! helyett Ördög Nóra ment a TV2-őnhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-liptai-uj-masora-techinkai-hiba-miatt-elmaradt.htmlLiptai Claudia új műsorát hiába várták a nézők kedden, az Appra magyar! nem kezdődött el. Helyette Ördög Nóra műsorának, a Vigyázat gyerekkel vagyok!-nak az ismétlése ment. A nézők a Facebookon háborogtak, kiderült, hogy műszaki probléma miatt nem tudták elindítani az élő adást. TV + Sztárok--Élete legnehezebb időszakáról vallott Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20171123-nehez-idoszakarol-vallott-csisztu-zsuzsa.htmlMozgalmas időszak áll Csisztu Zsuzsa háta mögött, munkája miatt nagyon sokat van mostanában külföldön, de azért igyekszik nem elhanyagolni családját sem. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.