Cicciolina a dzsungelről: meztelenül egybeforrunk a természettel

Fotó: Polyák Attila - Origo -
meztelenség Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindultak a celebek a dzsungelbe, hamarosan ugyanis elkezdődnek a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality forgatásai. Az egyik versenyző, Cicciolina még az utazás előtt nyilatkozott arról, mit szól ahhoz, hogy a sminkfelszerelését sem viheti magával.

Nemsokára indul az RTL Klubon a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évada, a celebek pedig már el is indultak Afrikába. Köztük van Staller Ilona, azaz Cicciolina, korábbi pornósztár is. A híresség nagyon lelkes, szerepelt már hasonló jellegű műsorban, de a dzsungelben még soha nem forgatott. Mint mondja, boldog, hogy felkérték, és reménykedik benne, hogy ezúttal nem esik ki hamar, szeretné ugyanis megmutatni a személyiségét.

Cicciolina alig várja, hogy elkezdjék a forgatásokat Fotó: Polyák Attila - Origo

„Nem sok ruhát vihetünk magunkkal, de ez engem nem zavar, meztelenül egybeforrunk a természettel. Ádám és Éva is meztelenül volt az édenkertben. Bakancs azért szükséges a bokrok között, de azt kapunk a csatornától. A piros rúzsomat sem csomagolhattam be, smink nélkül leszünk végig. De én anélkül is szép vagyok, és bomba alakom van" – nyilatkozta a Borsnak Cicciolina.

Kulcsár Edina keményen beszólt Csutinak: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171123-osszeveszett-kulcsar-edina-es-csuti.htmlA nehéz körülmények bizony próbára teszik a szerelmeseket, és láthatóan olykor még a legjobban működő kapcsolatokban is felmerülhetnek nézeteltérések. TV + SztárokOrigoVajna Timi egy szál bugyiban lazít Hawaii-on - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-vajna-timi-egy-szal-bugyiban-lazit-hawaiion-foto.htmlHawaii-on pihen Vajna Timi, ezt pedig egy fenékvillantós Instagram-fotóval adta a nagyvilág tudtára. TV + Sztárok--Imádja kerekded idomait a blogger, aki 3 ruhaméretet hízotthttp://www.life.hu/sztarok/20171124-imadja-kerekded-idomait-a-blogger-aki-3-ruhameretet-hizott.htmlDanica Marjanovic az egészséges életmód híveként sokáig blogot vezetett, de végül elege lett a karcsúságból: 3 ruhaméretet hízott és végre boldognak érzi magát. TV + SztárokOrigoMa jelenthetik be Harry herceg és Meghan Markle eljegyzéséthttp://www.life.hu/sztarok/20171124-ma-jelenthetik-be-harry-herceg-es-meghan-eljegyzeset.htmlNagy a forgolódás a Buckingham-palotában, és ez nem véletlen. A teljes személyzetet behívták egy értekezletre a bennfentes források szerint azért, mert ma jelentik be Harry és Meghan Markle eljegyzését. TV + Sztárok--Németh Kristóf nem titkolja tovább szerelmét: fotót is mutatott Zitárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-nemeth-kristof-nem-titkolja-tovabb-szerelmet-fotot-is-mutatott-zitarol.htmlNémeth Kristóf újra szerelmes, a 42 éves színész valósággal kivirult. Új párja, Zita, szerencsére Kristóf fiával, Lócival is nagyon jól kijön. TV + SztárokOrigoSzívszorító szertartással búcsúztak Benkő Gézától http://www.life.hu/sztarok/20171124-eltemettek-benko-gezat.htmlElkísérték utolsó útjára Benkő Gézát, aki a múlt héten váratlanul hunyt el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.