Wossala Rozina Bud Spencer Konyhafőnök VIP botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wossala Rozinának azután estek neki a kommentelők, hogy leszólta Bud Spencer vígjátékait. Most bocsánatot két.

Bochkor Gábor műsorában került szóba Bud Spencer nemrég felállított budapesti szobra, amelyről Wossala Rozina, a Konyhafőnök VIP zsűritagja, nem éppen hízelgően beszélt.

„Őszinte leszek, én valahol egy stílusválságnak érzem, hogy Magyarországon Bud Spencerről kell szobrot állítani. Egy másodrangú vígjátékról beszélünk" – mondta akkor a sztár.

Hallották ezt a tavaly elhunyt színész rajongói is, akik nagyon kiakadtak és elárasztották a séf Facebook oldalát negatív kommentekkel.

Wossala Rozina most hivatalosan is bocsánatot kért azoktól, akiket esetleg megbántott.

„Én pusztán azt gondolom, hogy előbb állíthatnánk szobrot pl. Makk Károlynak, Jancsó Miklósnak, Bajornak Iminek vagy sorolhatnám.... Nem Buddal vagy a meglévő szoborral van bajom, semmivel sincs bajom. Veletek se, még azután se, hogy a komplett családomat több ízben gázkamrába küldtétek volna ezért a véleményért. BS kultúrát képviselt, kérlek benneteket vegyetek példát róla." – írta.

Kulcsár Edina keményen beszólt Csutinak: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171123-osszeveszett-kulcsar-edina-es-csuti.htmlA nehéz körülmények bizony próbára teszik a szerelmeseket, és láthatóan olykor még a legjobban működő kapcsolatokban is felmerülhetnek nézeteltérések. TV + SztárokOrigoVajna Timi egy szál bugyiban lazít Hawaii-on - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-vajna-timi-egy-szal-bugyiban-lazit-hawaiion-foto.htmlHawaii-on pihen Vajna Timi, ezt pedig egy fenékvillantós Instagram-fotóval adta a nagyvilág tudtára. TV + Sztárok--Imádja kerekded idomait a blogger, aki 3 ruhaméretet hízotthttp://www.life.hu/sztarok/20171124-imadja-kerekded-idomait-a-blogger-aki-3-ruhameretet-hizott.htmlDanica Marjanovic az egészséges életmód híveként sokáig blogot vezetett, de végül elege lett a karcsúságból: 3 ruhaméretet hízott és végre boldognak érzi magát. TV + SztárokOrigoMa jelenthetik be Harry herceg és Meghan Markle eljegyzéséthttp://www.life.hu/sztarok/20171124-ma-jelenthetik-be-harry-herceg-es-meghan-eljegyzeset.htmlNagy a forgolódás a Buckingham-palotában, és ez nem véletlen. A teljes személyzetet behívták egy értekezletre a bennfentes források szerint azért, mert ma jelentik be Harry és Meghan Markle eljegyzését. TV + Sztárok--Németh Kristóf nem titkolja tovább szerelmét: fotót is mutatott Zitárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-nemeth-kristof-nem-titkolja-tovabb-szerelmet-fotot-is-mutatott-zitarol.htmlNémeth Kristóf újra szerelmes, a 42 éves színész valósággal kivirult. Új párja, Zita, szerencsére Kristóf fiával, Lócival is nagyon jól kijön. TV + SztárokOrigoSzívszorító szertartással búcsúztak Benkő Gézától http://www.life.hu/sztarok/20171124-eltemettek-benko-gezat.htmlElkísérték utolsó útjára Benkő Gézát, aki a múlt héten váratlanul hunyt el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.