Íme, a világ prostitúció-térképe

Fotó: Polyák Attila - Origo -
térkép Világ prostitució
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült a világ prostitúció-térképe, amely azt mutatja, hogyan tekintenek a szexmunkásokra a különböző országokban.

A prostitúció-térképen pirossal jelölik azokat az országokat, ahol illegális a prostitúció minden formája, és zölddel ábrázolják azokat a helyeket, ahol legális és törvényi kereteken belül lehet végezni, például Magyarországon. Narancssárgák azok a területek, ahol igénybe lehet venni legálisan, kínálni viszont illegális. Kék színt kaptak azok az országok, ahol a prostitúció legális, viszont a szervezett formája illegális. A szürkével jelölt helyekről nincs információ.

Prostitution Laws around the World [1426 × 808] from MapPorn
Majdnem meghalt a sínek közt fetrengő részeg nő: videó! http://www.life.hu/news/20171124-kis-hijan-meghalt-a-sinek-kozt-fetrengo-reszeg-no.htmlEz a nő kizárólag a szerencséjének köszönheti az életét, ugyanis ha rajta múlt volna, már régen halott lenne. NewsThinkstockMadeleine McCann: megtalálhatták a titokzatos lila ruhás nőthttp://www.life.hu/news/20171124-madeleine-mccann-megtalalhattak-a-titokzatos-lila-ruhas-not.htmlTöbb mint 10 éve nyomoz a rendőrség Madeleine McCann után, bármilyen eredmény nélkül. Folyamatosan kutatják azokat az embereket, akik tudhatnak valamit a kislányról, mindhiába. Egy titokzatos lila ruhás nő után is nyomoznak, aki állítólag a gyerek eltűnésekor az apartman körül ólálkodott. Sikerült megnevezni az illetőt, de Luisa Todorov ragaszkodik ahhoz, hogy nem ő volt a tettes. News--Borús idő várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20171124-borus-ido-varhato-a-hetvegen.htmlBorult, szeles idő várható a hétvégén. Többfelé csapadékra is készülni kell, a hegyekben néhol hó is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott előrejelzéséből.News--Összeütközött egy rendőrautó és két személyautó a Fiumei útonhttp://www.life.hu/news/20171124-osszeutkozott-egy-rendorauto-es-ket-szemelyauto-a-fiumei-uton.htmlÖsszeütközött egy rendőrautó és két személygépkocsi a főváros VIII. kerületében, a Fiumei út és a Festetics utca kereszteződésében csütörtök este - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. News--Az ország nagy részén sűrű ködre figyelmeztetnekhttp://www.life.hu/news/20171124-az-orszag-nagy-reszen-suru-kodre-figyelmeztetnek-omsz.htmlA tartós, sűrű köd veszélye miatt az ország nagy részére figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat péntekre. News--Betiltaná a Csipkerózsikát egy nő: állítja, szexuális zaklatásra taníthttp://www.life.hu/news/20171123-betiltana-a-csipkerozsikat-egy-no-allitja-szexualis-zaklatasra-tanit.htmlElképesztő ötlettel állt elő egy brit édesanya, azt szeretné, hogy tiltsák be a Csipkerózsikát, a mese ugyanis szerinte szexuális zaklatásra neveli a gyerekeket. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.