Elképesztő kommentháború alakult ki a Nánázsia legújabb epizódja alatt. A hozzászólók Nóráékát, és egymást is támadják.

Szerencsére manapság már egyre többen foglalkoznak az állatkínzás témájával, és igyekeznek tenni valamit a probléma visszaszorítása érdekében. Nemrég például Zimány Linda is kiállt a bántalmazott állatok védelmében, sőt, mint kiderült, a tanulmányai során is foglalkozott már a témával

Most azonban olyan embereket vádoltak állatkínzással, akik soha nem ártanának egyetlen élőlénynek sem. Ördög Nóráék azzal "húzták ki a gyufát" egyeseknél, hogy a Nánázsia legújabb epizódjában felültek egy elefántra. 

Nóra és Pali kaptak hideget-meleget a kommentelőktőlForrás: Life.hu

Ez pedig sokakat felbőszített, ugyanis véleményük szerint ezzel támogatják az elefántok kínzását és bántalmazását, akiknek rengeteg fájdalmat kell átélniük azért, hogy ők - vagy bárki más is - ráülhessenek. 

"Én is állatvédő vagyok, így ezt a fajta szórakozást abszolút ellenzem. Valójában rendszeresen verik, éheztetik és kínozzák az elefántokat, hogy betörjék őket. Lehet is látni a háttérben 7:27-nél, hogy tapossa a fejét az idomár. Hegyes kampóval vágnak beléjük, így cibálják a fülüket, és így veszik rá őket egy esetleges irányváltoztatásra. Természetesen ezt nem a túristák előtt teszik.(...)" - sérelmezi egy kommentelő. 

"Majd az törjön pálcát a fejük felett, aki, ha ott lenne es lehetősége lenne rá, nem ülne fel egy elefántra a gyerekeivel. Ez óriási élmény lehet a kicsiknek.Én is szeretem az állatokat, de azért nem vagyok ilyen álszent, mint itt egyesek. Mert itt a nagy okos allatvédők közül még soha senki nem ütött le egy legyet vagy egy pókot sem, igaz? Hagyjuk már" - kel Nóriék védelmére egy másik hozzászóló.