Schell Judit színésznő egy nagyon durva éjszakájáról rántotta le a leplet, amit valószínűleg nem kívánna senkinek: késes gyilkos üldözte őt.

Schell Judit ritkán nyilatkozik a magánéletéről, érzéseiről és tapasztalatairól, de most kivételt tett. A színésznő élete egy olyan eseményéről vallott, amit senki nem szeretne megtapasztalni: késes gyilkos üldözte őt, de nem kell aggódni, igazából nem volt veszélyben.

Schell Judit nagyon megrémültFotó: Szabó Gábor/Origo

„Freddy Kruegerrel álmodtam, a Péntek 13-ból a késes gyilkossal, aki kergetett éjszaka álmomban, és mondtam neki, hogy nem tudsz megölni, mert én csak álmodom ezt az egészet, és mindjárt fel fogok ébredni, és akkor megmenekülök. Ő meg mondta, hogy igen, de vissza fogsz aludni, és újra itt leszek és én várlak. Felébredtem, felráztam a haveromat, hogy ne engedjen visszaaludni, mert engem kergetnek. Sajnos visszaaludtam, és ott volt Freddy, és ott várt engem a késes ujjaival, és tovább kergetett. Az nagyon durva éjszaka volt" – mesélte legrosszabb álmát a színésznő, aki szintén szereplője lesz az Álomutazó című produkciónak, rémálmáról is ennek kapcsán mesélt.