Stadler József végrendeletét szerelme őrizheti: semmit nem örökölnek majd gyermekei

Fotó: Polyák Attila - Origo -
örökség pénz vagyon Stadler József végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stadler József egykor elképzelhetetlenül gazdag volt, de a börtönévek véget vetetettek a fényűzésnek. Azt senki nem tudta pontosan, hogy mennyi pénze maradt az akasztói juhásznak, ahogy azt sem sejtik, mi lehet a végrendeletében. Arról is csak pletykák terjengnek, hogy a dokumentumot egy titokzatos hölgy őrzi, aki feleségül akart venni Stadler. 

Órási vagyon birtokosa volt Stadler József, fényűző életet élt és mindig szép nők vették körül, de a börtönben töltött évek véget vetettek a szép korszaknak. Hiába keresett egykor naponta 30 milliót, az a világ már elmúlt. Azt viszont kevesen tudták, hogy vajon maradt-e egyáltalán bármi vagyona az akasztói juhásznak, aki volt, hogy egymilliárd forintot tartott a páncélszekrényében. Egyik ismerőse azonban elárulta, hogy maradt-e örökség a gyermekeinek.

Stadler Józsefnek semmi pénze nem maradt, és a végrendeletét sem találják Fotó: Polyák Attila - Origo

"Semmije nem maradt. A nyáron lent voltam nála, és kérdeztem tőle, hogy miből élsz, Jóska? Erre annyit mondott, hogy abból, amit a könyv hoz, meg a nyugdíjból" - mondta a BlikknekSzabó János, aki annak a kocsmának a tulajdonosa, amelyben a szabadulóbulikat tartotta Stadler. A juhász három gyermekének tehát nem maradt vagyon, viszont legalább adósság sem, de, hogy mégis örökölnek-e valamit apjuk után, azt nem tudni, ugyanis nem találják Stadler végrendeletét. Állítólag az a fiatal hölgy őrzi, akit feleségül akart venni Akasztó hőse. A helyiek szerint hozzátartozók már felkutatták Stadler József házát, de a papírokat nem találták.

Most mindenki arra gyanakszik, a húszéves hölgy rejtegeti a papírokat"

Ripostnak

Lagzi Lajcsi fog trombitálni Stadler József temetésén

Szombat délelőtt a szülőfalujában, Akasztón temetik el a kedden elhunyt Stadler Józsefet. A szertartáson Galamos lajosnak fontos szerep jut. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.