Uma Thurman üzent Harvey Weinsteinnek: ő is az áldozata volt?

Forrás: Vertigo -
Uma Thurman metoo Harvey Weinstein zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Uma Thurman is dolgozott Harvey Weinsteinnel, ám eddig nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. Nemrég azonban üzent a mágnásnak, posztjából sok mindenre lehet következtetni: az biztos, hogy dühös a producerre, még az is lehet, hogy ő is az áldozata volt. 

Harvey Weinstein molesztálási ügye egyre durvább, nagyon sok színésznő vádolta meg őt zaklatással, ahogy volt alkalmazottai is, és vannak olyanok, akik még csendben vannak. Uma Thurman például eddig nem igazán nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, pedig ő is dolgozott együtt a producerrel, például a Kill Bill-filmekben. Uma Thurman éppen a filmből kivágott fotóval üzent a napokban Harvey Weinsteinnek, posztjából azt lehet sejteni, hogy ő is áldozat volt.

Uma Thurman üzent a molesztáló producernek Forrás: Vertigo

Uma mindenkinek köszönetet mondott, aki kiállt, és merte vállalni, hogy mit tett vele a hatalmas befolyással rendelkező filmes."Azt mondtam, mérges vagyok, és van rá okom, #metoo, akkor is, ha nem látszik az arcomon" - írta a sztár, majd a mindenkinek boldog hálaadást kívánt, kivéve Harvey Weinsteinnek.

Gyolyót sem érdemelsz"

Jane Fonda tudott Harvey Weinstein mocskos dolgairól

Jane Fonda arról beszélt, hogy tudott Harvey Weinstein szexuális zaklatásairól, de nem mert beszélni róla. Ő az egyike azoknak, akik megerősítették azokat a híreket, melyek szerint Hollywoodban sokan pontosan tudtak Harvey mocskos módszereiről, de inkább hallgattak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.