Egy fiatal lány állítja,ő Madeleine McCann: fotó!

Forrás: Getty Images -
fotó eltűnt gyerek felnőtt Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Futótűzként terjed a neten az állítás, de azt valójában senki nem tudja, hogy igaz-e vagy sem. 

Ahogy azt már megírtuk, májusban volt kereken 10 éve, hogy eltűnt a szőke kislány, Madeleine McCann. A 10 éves évforduló alkalmából interjú készült a szülőkkel, akik elárulták, hogy még mindig reménykednek az újratalálkozásban, pedig a kislány - ha még életben van - idő közben már teljesen felnőtt.

Sokak szerint egyszerű hatásvadászatról van szó Forrás: Facebook

Rengeteg találgatás és számos egymással ellentétes elképzelés került napvilágra az ügy kapcsán, de pontosan még senkinek sem sikerült kiderítenie, hogy mi történetett Madeleine-nal. Most azonban egy diáklány azt kezdte el terjeszteni magáról, hogy ő az egykor elveszett szőke kislány.

A fiatal nő bizonyítékként megmutatta a világos szemében található barna foltot, ami a kis Madeleine szemében is ott volt/van, illetve a lábán található anyajegyet is, ami szintén az eltűnt gyermek ismertetőjele.

Gyermekkori fotót is mutatott magáról egy barátjának Forrás: Origo

Ráadásul az egyik barátjának privát üzeneteben azt is elárulta, hogy nem tudja mit kezdjen magával, mióta rájött, hogy ő az eltűnt lány. A komoly dolgokat állító egyetemista képei futótűzként terjednek a neten, a bizonyítékokat pedig több, mint 30 ezer alkalommal osztották már meg. - írta meg a TheSun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.