50 éves Pártos Csilla: elárulta békét kíván a születésnapjára

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
pereskedés Pécsi Ildikó Pártos Csilla születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 26-án ünnepli születésnapját Pártos Csilla. Az 50 éves színésznő 5 éve pereskedik Pécsi Ildikóval. Most elmondta, mi lenne számára a legszebb szülinapi ajándék. 

Csilla a születésnapján számot vetett életével, és elárulta lapunknak, most egy dologra vágyik.

"Reméli, hogy ez az utolsó születésnapja, melynek hangulatát a tárgyalások, a családi viták jellemzik. Azt kívánja, hogy az ötvenegyediket már nyugalomban és békességben ünnepelhesse. Nyilván nagyon megviseli őt is a folyamatos pereskedés, szeretné, ha végre pont kerülne minden ilyen ügy végére" - tolmácsolta a Ripostnak Csilla gondolatait dr. Gerencsér András, ügyvéd.

Fotó: Zih Zsolt/MTVA

Gulyás Roland csalódott, hogy nem Serena Rigacci nyerte az X-Faktorthttp://www.life.hu/sztarok/20171126-gulyas-roland-csalodott-hogy-nem-serena-rigacci-nyerte-az-x-faktort.htmlGulyás Roland lett az X-Faktor harmadik helyezettje. A Life.hu-nak elmondta, sírt és csalódott, ugyanis nagyon drukkolt Serenának. Hozzátette, még jobb szeretne lenni, mint eddig volt, tervei közt az is szerepel, hogy megtanuljon hangszereken zenélni.TV + Sztárok--Radics Giginek ez a véleménye az X-Faktor nyerteseiről Ricco és Claudiárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-radics-giginek-a-velemenye-az-x-faktor-nyerteseirol-ricco-es-claudiarol.htmlRicco és Claudia győzelmével zárult az X-Faktor. Radics Gigi mentoráltja, Gulyás Roland harmadik lett, de ezzel is elmondhatja magáról, hogy az X-Fakor legjobb férfihangja címet elérte. Gigi őszinte véleményét a nyertesekről elmondta a Life.hu-nak.TV + Sztárok--A 2017-es X-Faktort Ricco&Claudia nyerte meghttp://www.life.hu/sztarok/20171126-a-2017-es-x-faktort-ricco-claudia-nyerte-meg.html Az X-Faktor döntőjére Gulyás Roland, Serena Rigacci és a Ricco&Claudia formáció maradt versenyben. TV + SztárokOrigoDNS-mintát vettek az eltűnt VV Fanni ügyében a rendőrök http://www.life.hu/sztarok/20171125-dns-mintat-vettek-az-eltunt-vv-fanni-ugyeben.htmlVV Fanni lakásán nyomoznak reggeltől a rendőrök. Állítólag forró nyomon vannak, de a családnak sem mondanak semmit. TV + Sztárok--Hargitai Beával szelfizett Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20171125-hargitai-beaval-szelfizett-hajdu-peter-a-bochkor-felvetelen.htmlHargitai Bea modell és playmate valamint Hajdú Péter a vasárnapi #Bochkor műsor vendége lesz. Ennek örömére a felvételen közös szelfit is készítettek. TV + SztárokOrigoNyomra bukkantak VV Fanni eltűnésével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171125-nyomra-bukkant-a-rendorseg-vv-fanni-eltunesevel-kapcsolatban.htmlVV Fanni eltűnésével kapcsolatban már a rendőrség is vizsgálódik és úgy fest, már nyomra is bukkantak. Állítólag a térfigyelő kamera felvételen jól látszik, hogy a lány egy másik emberrel együtt távozik.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.