Ilyen körülmények várnak a celebekre a dzsungelben - Videó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
videó Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan indul a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évada az RTL Klubon és végre mi is betekintést nyerhetünk abba, milyen körülmények között kell élniük a celebeknek hetekig a dzsungelben.

Kiss Ramóna vezeti közbe a nézőket a dzsungelben az RTL Klub videójában. A műsorvezető bejárja a tábort, és megmutatja, milyen puritán körülmények között élnek majd a celebek. A WC tulajdonképpen egy fából tákolt bódé, az ágyak pedig olyanok, mint a tábori ágyak, se takaró, se párna, és még fedél sem lesz a szereplők feje fölött.

„Itt vannak ezek a jópofa ágyak. Én már kipróbáltam. Hát, nem túl kényelmesek, jelzem... De nem is ezért lesznek itt a celebek, hanem azért, hogy kipróbálják, milyen is ez a túlélőpróba. És van egy franciaágy. Kíváncsi leszek, hogy ki lesz az a két celebünk, aki megosztja egymással az ágyát és közösködik. Ki tudja, milyen kapcsolatok, szerelmek alakulnak itt..." – mondja Kiss Ramóna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.