Ördög Nóra és Nánási Pál álmukban sem gondolták volna, hogy vlogjuk, a Nánázsia ilyen sikeres lesz. Éppen ezért adta magát a kérdés, hogy folytassák-e a vlogot az ázsiai kalandozásiak bemutatása után. Rendhagyó videóban közölték a döntésüket, Nóra nem bírta ki sírás nélkül.

Ördög Nóráék 5 hetet töltöttek Ázsiában, a kalandjaikról pedig indítottak egy vlogot. Nem számítottak rá, de a Nánázsia nagyon népszerű lett, és az emberek szeretnének még többet látni a család életéből. Nánási Pál és Ördög Nóra ezért nehéz döntés előtt álltak: határozniuk kellett arról, hogy folytatják-e a vlogolást.

Ördög Nóra sírva árulta el, hogy mi lesz a vlog sorsaForrás: Youtube/Nánázsia

"Fél órával ezelőtt zárult le annak a szavazásnak az eredménye, amit még reggel indítottam el a Facebookon. Nyilván, mi reggel óta követtük. 14 ezer – jajj, mindjárt sírok – szavazat jött, képzeljétek el, és 96 százalékotok azt mondta, hogy folytassuk a vlogot" – mondta elcsukló hangon Ördög Nóra, a Nánázsia itthon készült különkiadásában. Ez egy komoly döntés, ami előtt vagyunk, és nagyon sokat beszélgettünk róla. Nem gondoltuk, hogy ennyire szeretni fogjátok. Nagyon sokat vállaltunk" – mondta Nóra, még mindig sírva. Egyrészt meghatotta az, hogy ennyien szeretik a Nánázsiát, ugyanakkor már nagyon el is fáradtak. „Nagyon szeretjük csinálni ezt a vlogot, csak amikor bevállaltuk, még nem tudtuk, hogy ez mivel jár. És mi most munka mellett csináljuk, gyakorlatilag akkor, amikor szabadidőnk van. De közbe imádjuk csinálni. Felelősséggel is tartozunk. Én fizikai fájdalmat érzek, ha nem tudjuk időben kirakni az aktuális epizódot, mert azt érzem, hogy csalódást okozunk nagyon sok mindenkinek. Képesek lennénk kitenni, ha nem volna amellett 28 dolgunk, amit egyébként csinálunk" – mondta Nóra, aki végül azt is elárulta, hogyan döntöttek. A vlog folytatódni fog, de továbbra is kizárólag az utazásaikról készítenek videót.