Ördög Nóra sírva árulta el, hogy mi lesz a vlog sorsa: videó

Nánázsia sírás Ördög Nóra vlog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Nánási Pál álmukban sem gondolták volna, hogy vlogjuk, a Nánázsia ilyen sikeres lesz. Éppen ezért adta magát a kérdés, hogy folytassák-e a vlogot az ázsiai kalandozásiak bemutatása után. Rendhagyó videóban közölték a döntésüket, Nóra nem bírta ki sírás nélkül.

Ördög Nóráék 5 hetet töltöttek Ázsiában, a kalandjaikról pedig indítottak egy vlogot. Nem számítottak rá, de a Nánázsia nagyon népszerű lett, és az emberek szeretnének még többet látni a család életéből. Nánási Pál és Ördög Nóra ezért nehéz döntés előtt álltak: határozniuk kellett arról, hogy folytatják-e a vlogolást.

Ördög Nóra sírva árulta el, hogy mi lesz a vlog sorsa Forrás: Youtube/Nánázsia

"Fél órával ezelőtt zárult le annak a szavazásnak az eredménye, amit még reggel indítottam el a Facebookon. Nyilván, mi reggel óta követtük. 14 ezer – jajj, mindjárt sírok – szavazat jött, képzeljétek el, és 96 százalékotok azt mondta, hogy folytassuk a vlogot" – mondta elcsukló hangon Ördög Nóra, a Nánázsia itthon készült különkiadásában.

Ez egy komoly döntés, ami előtt vagyunk, és nagyon sokat beszélgettünk róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.