Celeb vagyok, ments ki innen! Pintér Tibor dzsungel Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reagált Tóth Andi Pintér Tibor korábbi bókjaira, mint mondja, biztosan jól kijönnek majd a színésszel, de nem pasizni megy a dzsungelbe.

Néhány napja kérdezték Pintér Tibort arról, mi a véleménye a dzsungelbe induló celebhölgyekről, amire ő azt a választ adta, hogy leginkább Tóth Andi és ÉNB Alexa tetszik neki. A fiatal énekesnő a Celeb vagyok, ments ki innen! indulása előtt reagált a színész bókjaira.

Tóth Andi nem pasizni megy a dzsungelbe Fotó: Polyák Attila - Origo

„Mint nőnek, jólesik, hogy valakinek tetszem, de nem áll szándékomban senkivel összejönni a dzsungelben. Nem nagyon nézek most „úgy" a férfiakra. Örülök, hogy lesz alkalmam Tibit is megismerni a csapatból, és biztosan sokat fogunk hülyülni, de tényleg nem ezért megyek a dzsungelbe. Nincs bevált módszerem, hogyan pattintsak le valakit, ez mindig spontán jön, persze úgy, hogy ne bántsam meg." – nyilatkozta a Borsnak a 19 esztendős énekesnő, aki hozzátette azt is, kicsit izgul, de bízik benne, hogy jó csapat gyűlik össze a dzsungelben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.