Anyagi helyzetéről nyilatkozott Hajdú Péter

Forrás: Facebook -
akció anyagi helyzet Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter nem sűrűn nyilatkozik az anyagi helyzetéről, nemrég azonban kivételt tett. A Black Friday kapcsán elárulta, hogy neki nem kell figyelnie az akciókat.

A Black Friday idején - főleg Amerikában - sokan szinte megőrülnek: egymást taposva próbálnak hozzájutni a leértékelt árucikkekhez, éppen ezért az emberek egy része inkább úgy dönt, hogy kimarad ebből a felfordulásból. Másoknak pedig egyáltalán nincs szükségük arra, hogy figyeljék az akciókat, ezért nem mozgatja meg őket a hatalmas leértékeléseket ígérő fekete péntek. Hajdú Péter például nem szokott ilyenkor vásárolni.

Hajdú Péternek szerencsére nem kell az akciókat figyelnie Forrás: Facebook

hála Istennek, olyan anyagi helyzetben vagyok, hogy ha meg akarok venni magamnak egy nadrágot, egy cipőt vagy egy telefont, akkor nem várom meg a Black Fridayt,

Ripost

Hajdú Péter félmeztelen fotót posztolt: fotó

Hajdú Péter a szingli apukák életét éli, amibe belefér a testedzés is. Úgy tűnik a népszerű tévés meg van elégedve magával, ugyanis a hétvégén megmutatta felsőtestét ruha nélkül. Nézd meg, hogy fest félmeztelenül Hajdú Péter.

Családalapításról mesélt Harry és Meghan http://www.life.hu/sztarok/20171129-ekkor-szeretne-csaladot-harry-herceg-es-meghan-markle.htmlA friss jegyesek sok mindenről meséltek a legutóbbi interjú során. Többek között arról is, hogy mikorra várható a közös gyermek érkezése. TV + Sztárok--Gyönyörű szerelmi vallomással lepte meg feleségét Oláh Gergőhttp://www.life.hu/sztarok/20171129-gyonyoru-szerelmi-vallomassal-lepte-meg-feleseget-nikit-olah-gergo.htmlCsodálatos szerelmi vallomással lepte meg feleségét Oláh Gergő: pontosan 9 éve kérte meg párja kezét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoDiósjenői tórendszer miatt indult eljárás: Oszter Sándor szerint nem ők az érintettekhttp://www.life.hu/sztarok/20171129-diosjenoi-torendszer-miatt-indult-eljaras-oszter-sandor-szerint-nem-ok-az-erintettek.htmlA Diósjenőn engedély nélkül létesített tórendszer ellen a vízügyi hatóság eljárást indított és büntetőeljárást is kezdeményezett. Az ügyben Oszter Sándor is megszólalt. TV + Sztárok--Cseke Katinka elmondta, hogy miért ment tönkre a házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20171129-cseke-katinka-elmondta-miert-ment-tonkre-a-hazassaga.htmlA Micsoda nők! című műsorban Várkonyi Andi éppen arról kérdezte vendégeit, szerintük belefér-e egy kapcsolatba, ha az egyik fél egy másik nemű barátjával megy el vacsorázni. A téma kapcsán Cseke Katinka elárulta, annak idején a házassága éppen attól romlott meg, hogy egy kollégájával elment vacsorázni.TV + SztárokThinkstockSebestyén Balázs reagált Kiss Ramóna vádjárahttp://www.life.hu/sztarok/20171129-sebestyen-balazs-reagalt-kiss-ramona-vadjara-celeb-vagyok.htmlHiányolják Sebestyén Balázst a rajongói a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality-ből. A műsorvezető most elárulta, milyen érzésekkel nézi a műsort úgy, hogy immár nem ő vezeti azt. TV + SztárokOrigoÖt év után végre lezárult Komár László hagyatéki ügyehttp://www.life.hu/sztarok/20171129-ot-ev-utan-lezarult-komar-laszlo-hagyateki-ugye.htmlÖt év után sikerült megegyezniük Komár László örököseinek, így végre lezárhatták a hosszúra nyúlt örökösödési vitát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.