Elképesztő: egy Instagram-fotó buktatta le a csalárd férjet

hűtlenség megcsalás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kidobta pasiját egy orosz nő, miután az Instagramon véletlenül felfedezte, hogy megcsalja őt.

A szentpéterburgi Yuliának, aki korábban modellként dolgozott, ugyanúgy indult a napja, mint a többi: reggel felébredt, majd úgy döntött, gyorsan átpörgeti az Instagramot, úgy ahogyan mindig is szokta. Egyszer csak megakadt a szeme egy olyan fotón, ami rettentően hasonlított arra a kilátásra, amit a saját szobájából lát. Felkereste a felhasználó oldalát, de amit ott talált, arra nem számított: rábukkant néhány fotóra a férjéről.

A nő az Instagramon jött rá: megcsalja a férje Forrás: Shutterstock

Párját ezután szembesítette a felfedezéssel, ám ő tagadta a vádakat, mondván csak áthívott egy baráti társaságot hozzájuk és az a nő csak az egyik ismerőse barátnője. Végül Vlada, a szerető vallott be mindent. Később kiderült, nem ő volt az egyetlen ágyas: a férfi szinte fűvel-fával csalta feleségét.

Yulia most beadta a válókeresetet, és reméli, hamar véget ér ez a rémálom. Mint mondja, egy kicsit örül is annak, hogy még idejében rájött férje hűtlenségére, ugyanis már éppen babát terveztek. - írja a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.