Harry herceg végre megkérte Meghan Markle kezét, ennek viszont nem mindenki örül. A királyi sarj exe rejtélyes üzenettel reagált a nagy bejelentésre. 

Már szinte el is felejtettük, hogy Harry hercegnek Meghan Markle-ön kívül is volt szerelme, hiszen régóta egyedülálló volt már, mikor végre találkozott az amerikai színésznővel. Pedig annak idején Cressida Bonasszal is igen komoly volt a kapcsolata, ám eljegyzésre az akkori pletykák ellenére nem került sor. Harry és a szőke színésznő két évig voltak együtt, 2014 áprilisában viszont elváltak útjaik. Azóta szinte nem is lehetett hallani Cressida felől, ám az eljegyzést ő is kommentálta.

Cressida Bonas, Harry herceg exeForrás: AFP/Justin Tallis

A színésznő 24 órával a nagy bejelentés után tett közzé az Instagram-oldalán egy rejtélyes üzenetet, pontosabban egy fotót, melyet "Az igazság" címmel osztott meg az Instagram-oldalán. A képen két hintázó alak látható,egymás felé kinyújtott karokkal, valamint egy szöveg. "Nem számít, milyen képzettnek, tehetségesnek, gazdagnak, vagy menőnek hiszed magad, az, ahogy az emberekkel bánsz, mindent elmond" - olvasható a képen.