Kisfia felügyeleti jogáért harcol Jennifer Hudson

szakítás Jennifer Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnyán ért véget Jennifer Hudson és David Ortunga kapcsolata, mindkét fél harcol kisfiuk felügyeletéért. Most úgy tűnik, David egyelőre az édesapánál marad, legalábbis addig, míg az énekesnő Londonban dolgozik.

Bombaként robban a hír pár napja, hogy véget ért Jennifer Hudson és David Ortunga kapcsolata. A párnak nem sikerült barátságban elválnia egymástól, olyannyira nem, hogy az énekesnő férjével szemben távolságtartási végzést kért és kapott is.

Mindkét szülő szerette volna, ha közös gyermekük, a 8 esztendős David náluk maradna, ám a TMZ információi szerint most sikerült egyezségre jutniuk és ideiglenesen mégis az apa kapja az elsődleges felügyeleti jogot. A döntéshez valószínűleg hozzájárult az is, hogy az énekesnő jelenleg elfoglaltságai miatt ingázik Los Angeles és London között.

Jennifer Hudson fia egyelőre az édesapjánál marad Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.