Shakira és Piqué nem szakítottak: fotó!

Forrás: Instagram/3gerardpique -
békülés Shakira Gerard Piqué szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta erről folyik a szó, de úgy tűnik ezúttal egy életre tiszta víz kerül a pohárba Shakiráék szerelmi élete kapcsán. 

Szeptember közepén keltek szárnyra azok a hírek, melyek szeirnt a focista és az énekesnő kapcsolata annyira megromlott, hogy már kenyértörésre is sor került. A spanyol újságok egymás után írták meg a pletykát, a rajongók pedig kezdtek pánikba esni.

Gerard Piqué és Shakira nagyon is jól vannak Forrás: Instagram/3gerardpique

Főleg azért votl furcsa a dolog, mert semmilyen cáfolat nem érkezett az érintettek részéről, aztán egy kis késéssel Piqué megszólalt: kijelentette, hogy egyáltalán nincs szó szakításról, köszöni szépen, nagyon is jól vannak. Shakira azóta sem szólalt meg az ügyben, nyilvánvalóan a szívére vette a dolgot.

Most pedig napvilágra került egy friss lesifotó a két hírességről, ami szintén azt támasztja alá, hogy nincs mitől tartani, valóban jó viszonyban vannak. A fotót itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.