Ő Kiszel Tünde ritkán látott nővére: Csilla

testvér Kiszel Tünde nővér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Kiszel Csilla fül-orr-gégész, Kiszel Tünde ritkán látott nővére volt a vendég a FEM3 Caféban.

Míg a naptárdíva, Kiszel Tünde szereti, ha reflektorfényben lehet, és jelen van szinte az összes nagyobb médiaeseményen és celebpartin, addig nővére inkább kerüli a feltűnést. Csilla merőben más pályát választott: fül-orr-gégészként dolgozik. Bár a személyiségük különbözik, a testvérek máig nagyon jó viszonyt ápolnak egymással.

Dr. Kiszel Csilla ma a FEM3 Café vendége volt, ahol Joshi Bharattal beszélgetett karrierjéről.

Cseke Katinka elmondta, hogy miért ment tönkre a házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20171129-cseke-katinka-elmondta-miert-ment-tonkre-a-hazassaga.htmlA Micsoda nők! című műsorban Várkonyi Andi éppen arról kérdezte vendégeit, szerintük belefér-e egy kapcsolatba, ha az egyik fél egy másik nemű barátjával megy el vacsorázni. A téma kapcsán Cseke Katinka elárulta, annak idején a házassága éppen attól romlott meg, hogy egy kollégájával elment vacsorázni.TV + SztárokThinkstockSebestyén Balázs reagált Kiss Ramóna vádjárahttp://www.life.hu/sztarok/20171129-sebestyen-balazs-reagalt-kiss-ramona-vadjara-celeb-vagyok.htmlHiányolják Sebestyén Balázst a rajongói a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality-ből. A műsorvezető most elárulta, milyen érzésekkel nézi a műsort úgy, hogy immár nem ő vezeti azt. TV + SztárokOrigoÖt év után végre lezárult Komár László hagyatéki ügyehttp://www.life.hu/sztarok/20171129-ot-ev-utan-lezarult-komar-laszlo-hagyateki-ugye.htmlÖt év után sikerült megegyezniük Komár László örököseinek, így végre lezárhatták a hosszúra nyúlt örökösödési vitát. TV + Sztárok--Harry herceg exe, Cressida Bonas az eljegyzés bejelentése után titokzatos üzenetet tett közzéhttp://www.life.hu/sztarok/20171129-harry-herceg-exe-az-eljegyzes-bejelentese-utan-uzenetet-tett-kozze.htmlHarry herceg végre megkérte Meghan Markle kezét, ennek viszont nem mindenki örül. A királyi sarj exe rejtélyes üzenettel reagált a nagy bejelentésre. TV + Sztárok--Végre beszélt róla: ő Radics Gigi szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20171129-vegre-beszelt-rola-o-radics-gigi-szerelme.htmlA 21 éves énekesnő a Potyautas legfrissebb részében végre mesélt kicsit a szerelméről. A nevét még mindig nem tudhattuk meg, de az kiderült, hogy Gigi édesapjának egyik zenésztársáról van szó.TV + SztárokOrigoMájusban, a windsori kastélyban lesz Harry herceg és Meghan Markle esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171129-majusban-a-windsori-kastelyban-lesz-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvoje.htmlA Kensington-palota - Harry édesapja, Károly brit trónörökös londoni hivatala - kedd délután közölte, hogy a 33 éves Harry és a 36 esztendős Meghan Markle a London nyugati határában fekvő ősi királyi rezidencia Szent György-kápolnájában esküszik örök hűséget egymásnak. Az esküvő pontos dátumát később jelentik be.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.